Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Anne-Cecilie Pedersen, Guest Services / Front OfficeScandic Regina, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. juli 2022
Hej Ørjan.

Tak for din anmeldelse!

Husk du er altid velkommen til kontakte tjenerne hvis du mangler noget.

Vi håber du vil komme igen

M.v.h.

• Sovekvalitet
    • Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Fint hotell som ligger sentralt plassert. Var ikke noe problem å finne parkeringsplass her til tross for at det var høysesong. Rommet var fin størrelse på og vi fikk låne ekstra grindseng uten ekstra kostnad. Ok treningsrom. Fantastisk service!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, andrehN2088VE
Anmeldt 26. juni 2019

Jeg og kona skulle på konsert med Andre Rieu i Herning og så etter et bra hotell på nettet, og valgte Scandic Regina.
Det viste seg å være et bra valg. Sentral beliggenhet, rett ved buss- og jernbanestasjon.
Flott og stort rom med bra standard.
Grei frokost. Vi prøvde restauranten som den kvelden hadde middagsbuffe og det ble et eventyrlig godt måltid. Dette hotellet kan absolutt anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Villy S
Rikke B, General Manager på Scandic Regina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2019

Kære Villy,

Tak for jeres besøg, i forbindelse med at I skulle til koncert med André Rieu.

Dejligt at læse, at I havde en god oplevelse hos os, og at vi levede op til jeres forventninger.

Vi håber på snarligt gensyn, og ønsker jer en god sommer.

Med venlig hilsen

Rikke Bøndergaard
Hoteldirektør

Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi bodde her i en natt med våre 3 barn. Rommet hadde grei størrelse, teppe på gulvet og god plass til 2 ekstrasenger. Skitne fuger på badet, kunne trengt en rens. Rommet var veldig varmt, og der var ingen airconditioning. Søvnen ble ikke spesielt god på grunn av varmen, enda begge vinduene var åpne. Hyggelig personale i resepsjonen og god frokost. Lite lekerom hvor det ikke var så mye å leke med for barna.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, LLoveli
Anmeldt 11. juli 2018

Vi har benyttet dette hotellet i forbindelse med årlig ferie i Danmark, og er svært fornøyd med standard og beliggenhet. Flotte og romslige standardrom, og fin utsikt i de øvre etasjer. God Scandic-frokost.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie