Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Positivt overrasket!”
Anmeldelse av Cafe Cosy

Cafe Cosy
Vurdert som nr. 27 av 89 Restauranter i Herning
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelig! Kjempe god mat og store porsjoner til en grei pris. Veldig hyggelig personale og cosy sted!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Tina T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (162)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 162 anmeldelser

Anmeldt 20. januar 2019

Når en ikke vil betale skjorta, er sulten og ikke tenker at lokalitetene er det viktigste; besøk Cosy God mat, mye mat, billig, passe mye å velge i, hyggelig og hjelpsomt personale; kort sagt en god opplevelse

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Trinemor2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Maten er ganske okey. Man får mye mat for penger. De er flinke med å pynte rettene sine. Jeg har vært her
4 ganger og hver gang det tar evighet til servitøren kommer i tar din bestilling. Og det er uansett om det er lite eller mye folk.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 941zhenjas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2016 via mobile enheter

Spennende spisested med god og rask service. Maten var god også så her var det ingen i familien som klaget. Pappa i familien anbefaler gjerne burgeren avbildet.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, joivha66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2015 via mobile enheter

Vi kom to familier, fire voksne og fem barn. De fant fort plass til oss, og fant barnestol, mindre tallerkener og mindre glass til de minste barna. For her var det store porsjoner! Bare gutta klarte å spise opp. Vi hadde mye forskjellig, og alt smakte veldig godt. Maten kom også fort. Men det beste var prisen. For å betale for en familie det du vanligvis betaler for en person i Norge, det gjorde godt både for feriebudsjettet og magen. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2015
Takk, 42matsa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Cosy, så også på

Herning, West Jutland
Herning, West Jutland
 

Har du vært i Cafe Cosy? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.