Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt grei buffet. Ikke spesielt”
Anmeldelse av Restaurant King Buffet

Restaurant King Buffet
Vurdert som nr. 12 av 106 Restauranter i Silkeborg
Prisklasse: USD 17 - USD 27
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Helt grei buffet. Ikke spesielt spennende og til dels smakløst. Men både barn og voksne fant noe de likte. Hyggelig betjening og god service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LinLaa78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (159)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 159 anmeldelser

Anmeldt 9. juni 2020

King Buffet i Silkeborg er en riktig bra restaurant. Det er en buffetrestaurant, men med et tilbud som omfatter både vanlig kinesisk mat, wok og sushi. Alt er riktig lekkert å se til og alt jeg spiste smakte aldeles utmerket.

Servicen er god. Betjeningen fulgte opp i forhold til servering av drikke.

Et sted som er trygt å anbefale.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, perarnes2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

God buffetmat med mat som hele familien liker!
Personalet rydder kjapt av brukte fat og er kjapp! Her liker vi oss svært godt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, CecHH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Lett og finne fram til og 2.gang vi besøke stedet.

Kjapp og få bord hvor alt er reint å pen, dette gjelder og rundt mat stasjonene på buffe området å.
De tilbyr det beste fra det asiatiske kjøkkenet som f.eks:
- sushi
- kinesiske
- mongolsk
mat med alt av hærligt krydder, må innrømme at sushi her er mega god til en ok penge.
Har glad i And men den hadde de ikke helt fått til men uansett resten var bra.
En liten bonus for barna og de store barna er is maskinene med hærlig soft-is i vanilje og jordbær.
Supert digg og vi stikker innom igjen neste gang vi er i Silkeborg:-)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Sindre H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2017

Fantastisk utvalg, er det noko du har ynskja(asiatisk mat) å smaka kan du smaka det her. Her er stooort utvalg og maten er førsteklasses ! Denne plassen må du innom visst du er i Slikeborg. Kjører Danmark på langs og kjører forbi her i middagstiden må du bare ha din middag her!

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, frk_fjermestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant King Buffet, så også på

 
Silkeborg, East Jutland
 

Har du vært i Restaurant King Buffet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din