Det største problemet dette har for tiden (Desember 2019), hvor det er en stor byggeplass like i nærheten, er at det er svært vanskelig å finne det. Min GPS var høyst uvillig til å akseptere at det fantes noe annet enn én vei frem til hotellet og den var ikke der lenger. Det var en byggeplass. Ellers må jeg si at skiltingen til hotellet var svært mangelfull.
Hotellrommet var stort og praktisk innredet selv om det var litt lite lys ved skrivebordet. Jeg var der på en vinterdag og møtte et rom som var kokende varmt. Varmen kom fra en gammel radiator under vinduet. Jeg lyktes i alle fall delvis å skru ned varmen, men det forble altfor varmt.
Badet var utmerket. Praktisk dusj.
Hotellet har åpenbart beholdt gulvene fra den gang det var en papirfabrikk her. Det knirker godt i gulvplankene når du går inne på rommet.
Dette hotellet praktiserer et system hvor all strøm forsvinner når du tar ut dørkortet og forlater rommet. Da skrur pc og alt annet du måtte ha der av og du må logge deg inn på internettet på nytt hver gang du kommer tilbake til rommet. Dette er upraktisk og helt unødvendig.
Frokosten er enkel, men grei nok. Det var ingen overflod av noen ting, men det var et lite utvalg av ost og pålegg som dekket behovet. De riktige gode danske brødvarene glimret med sitt fravær. Det var brødvarer der, men ingenting av de riktige gode.
Parkeringen er utendørs og en smule upraktisk.