Det positive; Flott plassering med kort vei til Legoland, Løveparken m.mer, restaurant og lekerom for barna på hotellet.
Da vi ankom hotellet med over 30 grader i Juli ble vi ikke informert i resepsjonen om problemer med aircondition-anlegget. Med tre små barn på slep ble vi møtt av to små bordvifter på familierommet og med en ulevelig romtemperatur. Det ble klaget på situasjonen og resepsjonen forklarte at dette var et kjent problem men de ventet på deler og det kunne ta ukes-vis å få tak på. Serviceteknikere kom til stede og garanterte at det ville fungere innen kort tid etter en restart. Takplater ble demontert og rommet så mer ut som en byggeplass enn et hotellrom. Tiden gikk, det ble leggetid, ungene ble grinete med klamt og ulevelig innetemperatur og ingenting skjer. Vi klager til resepsjonen og spør om de har mulighet til å gjøre noe. Vi blir tilbydd nytt rom i samme kategori, men det viser seg at problemer er det samme også her. Vi får lov til å bytte rom til et vesentlig mindre rom, med stram gammel røyklukt. Uten å bli tilbydd noe form for kompensasjon der.
Ved utsjekk klager vi på å skulle betale samme pris ettersom opplevelsen ikke stod i stil til bestilt produkt og rommet ble vesentlig nedgradert. Resepsjonisten ikke kunne hjelpe oss med og henviste oss til hotellmanageren. Ingenting har skjedd selv etter flere purringer og flere uker senere.
Stedet har stort potensiale, men dessverre en dårlig opplevelse denne gangen.