Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (290)
Filtrer anmeldelser
290 resultater
Vurdering fra reisende
48
98
95
38
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
48
98
95
38
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 290 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2018

Delikat og lekkert innredet rom. Ganske hard madrass, men min mann synes den var helt ok. Nok stikkontakter, det er ingen selvfølge på danske hoteller. Nydelig frokostbufet. Minus for "rotete" ankomst til rommene.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, SnefridA1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torvehallerne, Receptionen på Best Western ToRVEhallerne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2018
Google-oversetting

Kære Snefrid A,

Mange tak for din anmeldelse, vedrørende dit nylige ophold hos os.
Vi er glade for at I havde et dejligt ophold hos os.

Vi håber naturligvis at vi kan byde Jer velkommen igen en anden gang.
Med venlig hilsen,
Henriette
Receptionen
Best Western ToRVEhallerne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018

meget hjelpsomme og villig til å gi god service.
Vi reiste av sted klokken 06:;00 på morgenen, og da hadde de pakket ferdig mat poser som vi kunne ta med. Kjempe bra!
De var også veldig behjelpelig med noen praktiske ting, og de gjorde det med et stort smil.
Slikt er veldig bra i disse dager hvor en noen steder opplever litt for mye stress og halv blide medarbeidere. SÅ TAKK!

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Geir K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torvehallerne, Front desk på Best Western ToRVEhallerne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2018
Google-oversetting

Kære Geir K

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den vil jeg sørge for at dele med mine kollegaer. Det glæder mig at I havde et dejligt ophold og håber at I vil komme og besøge os igen.

Med venlig hilsen
Michelle - Torvehallerne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018

Service bra,hotell bra, beliggenhet bra,men opplysning om parkering dårlig. Derfor 1590.00 dkr i bøter
Derfor misfornøyd. Resepsjonspersonale ikke interessert i min situasjon.De mente at det var min feil.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, berliv2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torvehallerne, Receptionist på Best Western ToRVEhallerne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2018
Google-oversetting

Kære berliv2018,
Mange tak for din anmeldelse.

Parkeringspladserne omkring hotellet er desværre ikke vores egne parkeringspladser, men er ejet af et selvstændigt parkeringsselskab.
For at gøre det så nemt som muligt for vores gæster at vi hængt vejledning til vores gæster på alle automater ( på 2 sprog) i hvordan man trækker en parkeringsbillet. Vi har ligeledes hængt skilte op flere steder hvor vi minder vores gæster om at de skal huske at trække parkeringsbillet, ligesom der hænger tydelig skiltning for hvor man må parkere.
Vi guider derudover vores gæster i hvordan de skal trække en billet, men vores gæster skal desværre selv holde styr på hvornår parkeringstiden er udløbet. Grunden til at du fik din første parkeringsbøde var fordi parkeringstiden var udløbet på din billet, og du ikke havde trukket en ny.
Den anden bøde fik du fordi du ikke fik indleveret en ny parkeringsseddel til os i receptionen.

Jeg beklager hvis dette ikke levede op til dine forventninger.
Med venlig hilsen,
Henriette
Receptionist

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Ligger svært sentralt til i sentrum, gangavstand til alt. Parkering på gata, eller i parkeringsshuset som ligger ved siden av hotellet, koster 110 DKK per døgn. Fine rene rom. Lyse og store bad med badekar, som var populært hos barna. Lekerom for barna. God frokost og hyggelig betjening. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Margit S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torvehallerne, Receptionist på Best Western ToRVEhallerne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2018
Google-oversetting

Kære Margit S,
Mange tak for den flotte anmeldelse og jeres besøg i ToRVEhallerne.
Det glæder mig at i havde et dejligt ophold hos os, og jeg håber vi får lov til at byde jer velkommen igen.

Med venlig hilsen,
Henriette
Receptionen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Utmerket hotell meget sentralt i Vejle med parkering i underetasjen (Dkr 110 pr døgn). Svært hyggelig betjening, flott stort rom og en veldig bra frokost. Hotellet har også stort lekerom for barn. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Finn P. O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torvehallerne, Receptionist på Best Western ToRVEhallerne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018
Google-oversetting

Kære Finn P.O

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at du har haft et dejligt ophold her i ToRVEhallerne, og har nydt vores central placering i Vejle.

Jeg håber vi kan byde dig velkommen igen næste gang du er i Vejle.

Med venlig hilsen,
Henriette
Receptionist

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser