Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Expedia.com
USD 167
USD 146
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 167
USD 146
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
CheapTicketsUSD 146
eDreamsUSD 167
Orbitz.comUSD 146
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (236)
Filtrer anmeldelser
236 resultater
Vurdering fra reisende
39
99
68
23
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
99
68
23
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 236 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2019

Her var det rett og slett nydelig! Hyggelig å bli mottatt så godt av resepsjonen! Rommet vårt var enormt, rent og muligheter for å lufte ordentlig. Ikke bare en liten glippe hvor luft ikke kommer igjennom. Sengen var fantastisk komfortabel og badet var over all forventning. Utmerket på alle måter! Frokosten koster 95DKK og det forstår jeg godt! Det smakte himmelsk og det var MYE godt å velge mellom. Har 0 å klage på! Vi savner Vejle allerede og kommer definitivt tilbake hit! Kort vei til sentrum (10 min til fots) der har du et stort kjøpesenter som heter Bryggen og mange spisesteder langs gatene. Du har kort vei til Legoland og Albuen strand. Så hotellet har perfekt beliggenhet om du ikke vil være midt i sentrum. Takk for et fantastisk opphold

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, JeaAas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JesperAgerskovS, Receptionschef på Vejle Center Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2019
Google-oversetting

Kære Jea,

Mange tak for din feedback.

Det glæder os, at I har nydt jeres ophold i Vejle og på Vejle Center Hotel. Vi ser frem til, at se jer igen.

På gensyn
Jesper Agerskov Sørensen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019

God størrelse på rommet, relativt rent, god frokost, gratis parkering, lite støy, men dessverre ingen kjøling. Rommet ble svært varmt, og det ble lite søvn. Svømmebasseng rett ved kan brukes gratis, hyggelig personale og fint uteområde. Greie, men ikke gode senger. Tipper de var 150 cm, litt knapt for en familie på tre. Sengene var enkeltsenger satt sammen til en dobbeltseng. Rommene og deler av hotellet bærer preg av å være mange år, en oppussing hadde løftet inntrykket fra slitent internat (spesielt i gangene). Kort vei til sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Minnie2015M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2019 via mobile enheter

Dårlig service, skittent bad. Finner en annen plass å bo neste gang. Bestilte rom for 3 personer, da vi kom på værelset var det bare reid opp til 2 personer. Ble belastet 200dkk ekstra ved utsjekk for «ekstra person». Presiserte i bestilling at det var 3 personer

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, olebhko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JesperAgerskovS, Receptionschef på Vejle Center Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2019
Google-oversetting

Kære Ole,

Tak for din feedback.

Jeg beklager at der ikke var det antal senge i forventede. hvis du sender mig et reservationsnummer vil jeg meget gerne se nærmere på sagen. Hvis I har booket til 3, så skal i selvfølgelig ikke betale ekstra. I så fald vil jeg gerne refundere dig beløbet.

Med venlig hilsen
Jesper Agerskov Sørensen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Vi overnattet 5 netter ved hotellet. Jeg var veldig fornøyd med oppholdet. Deilig frokost med en ekstra stille og rolig frokostsal dersom den store salen var full. Nydelig sprøstekt bacon. Vi benyttet oss også av den gode buffeten to kvelder (med gratis is til barna og kaffe til de voksne dersom man bestilte før klokka 17), men valgte også å prøve ut/spise andre steder i byen. Det tar kun 10 min. å gå til sentrum. Dessverre var det utrolig varmt ute under oppholdet vårt, ca. 30 grader, og vi måtte ha vinduet åpent da det ikke er air-condition. Vi ble da forstyrret av andre gjester på utsiden ettersom de pratet ivei sent og tidlig. Vi hadde rom ut mot parkeringsplassen. Det var gratis parkering, flott. Vi kunne også benytte svømmehallen i nabobygget gratis. Supert. Det aller beste var den veldig gode servicen til resepsjonistene. Alle var veldig hyggelige, men en ekstra takk rettes til Gitte og Mette som gjorde alt de kunne for oss da minstemann ble syk og måtte en tur til legevakta. Super service! Vi kommer gjerne igjen til dette hotellet!!

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Gry H K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Et veldig koselig hotell. De la til rette for at vi fikk 5 senger på rommet. Vi fikk gratis inn på badeanlegget ved siden av. Frokosten var så som så. Den glutenfrie valgte vi å ta med selv. Men alt det andre veide opp.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Hilde Merete Ha... S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser