Anette M
0.9 km fra Vejle Center Hotel
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Vejle
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 4 på typisk sommertur i Danmark. Stort godt rom med dobbeltseng og 2 enkle ekstrasenger. Stille og rolig område. Svært enkel gratis parkering. God service fra personalet. Ok frokost. Hotellet er litt ute på dato, men helt ok til prisen. Anbefales absolutt om man ønsker et bra hotell.

Takk, gautewag
Anmeldt 8. august 2019

Her var det rett og slett nydelig! Hyggelig å bli mottatt så godt av resepsjonen! Rommet vårt var enormt, rent og muligheter for å lufte ordentlig. Ikke bare en liten glippe hvor luft ikke kommer igjennom. Sengen var fantastisk komfortabel og badet var over all forventning. Utmerket på alle måter! Frokosten koster 95DKK og det forstår jeg godt! Det smakte himmelsk og det var MYE godt å velge mellom. Har 0 å klage på! Vi savner Vejle allerede og kommer definitivt tilbake hit! Kort vei til sentrum (10 min til fots) der har du et stort kjøpesenter som heter Bryggen og mange spisesteder langs gatene. Du har kort vei til Legoland og Albuen strand. Så hotellet har perfekt beliggenhet om du ikke vil være midt i sentrum. Takk for et fantastisk opphold

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, JeaAas
JesperAgerskovS, Receptionschef på Vejle Center Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2019

Kære Jea,

Mange tak for din feedback.

Det glæder os, at I har nydt jeres ophold i Vejle og på Vejle Center Hotel. Vi ser frem til, at se jer igen.

På gensyn
Jesper Agerskov Sørensen

Anmeldt 31. juli 2019

God størrelse på rommet, relativt rent, god frokost, gratis parkering, lite støy, men dessverre ingen kjøling. Rommet ble svært varmt, og det ble lite søvn. Svømmebasseng rett ved kan brukes gratis, hyggelig personale og fint uteområde. Greie, men ikke gode senger. Tipper de var 150 cm, litt knapt for en familie på tre. Sengene var enkeltsenger satt sammen til en dobbeltseng. Rommene og deler av hotellet bærer preg av å være mange år, en oppussing hadde løftet inntrykket fra slitent internat (spesielt i gangene). Kort vei til sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, Minnie2015M
Anmeldt 31. mai 2019 via mobile enheter

Dårlig service, skittent bad. Finner en annen plass å bo neste gang. Bestilte rom for 3 personer, da vi kom på værelset var det bare reid opp til 2 personer. Ble belastet 200dkk ekstra ved utsjekk for «ekstra person». Presiserte i bestilling at det var 3 personer

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, olebhko
JesperAgerskovS, Receptionschef på Vejle Center Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2019

Kære Ole,

Tak for din feedback.

Jeg beklager at der ikke var det antal senge i forventede. hvis du sender mig et reservationsnummer vil jeg meget gerne se nærmere på sagen. Hvis I har booket til 3, så skal i selvfølgelig ikke betale ekstra. I så fald vil jeg gerne refundere dig beløbet.

Med venlig hilsen
Jesper Agerskov Sørensen

Anmeldt 7. august 2018

Vi overnattet 5 netter ved hotellet. Jeg var veldig fornøyd med oppholdet. Deilig frokost med en ekstra stille og rolig frokostsal dersom den store salen var full. Nydelig sprøstekt bacon. Vi benyttet oss også av den gode buffeten to kvelder (med gratis is til barna og kaffe til de voksne dersom man bestilte før klokka 17), men valgte også å prøve ut/spise andre steder i byen. Det tar kun 10 min. å gå til sentrum. Dessverre var det utrolig varmt ute under oppholdet vårt, ca. 30 grader, og vi måtte ha vinduet åpent da det ikke er air-condition. Vi ble da forstyrret av andre gjester på utsiden ettersom de pratet ivei sent og tidlig. Vi hadde rom ut mot parkeringsplassen. Det var gratis parkering, flott. Vi kunne også benytte svømmehallen i nabobygget gratis. Supert. Det aller beste var den veldig gode servicen til resepsjonistene. Alle var veldig hyggelige, men en ekstra takk rettes til Gitte og Mette som gjorde alt de kunne for oss da minstemann ble syk og måtte en tur til legevakta. Super service! Vi kommer gjerne igjen til dette hotellet!!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Gry H K