Henry G
Hos Mette
10.6 km fra Vejle Center Hotel
Se flere hoteller i Vejle
Anmeldt 24. august 2022 via mobile enheter

Flott hotell i gåavstand til sentrum. Ligger allikevel såpass langt fra sentrum at man ikke får støy derfra. Er veldig rolig og fredelig område rundt hotellet, med masse gratis parkeringsplasser. Rommene er store og romslige, og det er vifte på rommet til varme dager.
Supergod frokost med stort utvalg av pålegg og brød, og det eneste hotellet på vår reise som serverte bacon, eggerøre og småpølser til frokosten.

Vi kommer gjerne tilbake hit

Romtips: Kjempestor gratis parkeringsplass. Fantastisk frokost Stille og rolig hotell og nærområde. Gåavstand til sentrum
Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Bodil T
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Vejle Center Hotel er et perfekt sted. Rommene er ikke av nyeste årgang, ei heller innredningen på rommet, men vi har vært på rommet for å sove, og da er det perfekt. Hotellet har særdeles gode parkeringsmuligheter, ( Clever har 6 ladepunkter på parkeringen). Kun 10 minutter gange inn til sentrum, på flott grusvei langs elven. Grusveien er også flott til evt gåtur og jogging. Flott utendørs treningsplass i forbindelse med stien. Legoland / Løveparken, liten halvtime unna. Tyskland ?? No problem, kun en god times kjøring til Scandinavien Park grensehandel. Frokosten består av det du trenger få å ikke gå sulten på dine utflukter, middagen i restauranten har vi ikke prøvd, da det er mange gode restauranter innen gangavstand.
Hotellet har også sykler til låns. Koselig stemning i resepsjonsområdet, hvor det er deilig å sitte med en «iskald en» når de aller minste har kommet seg i seng. Veldig hyggelig betjening, som alltid er hjelpsom. Vi trives alltid på dette hotellet, og var 5 netter denne gangen, og ville aldri bodd på et annet hotell i Vejle 😀

Dato for oppholdet: august 2022
1  Takk, OnkelFraFrekhaug
Anmeldt 11. juli 2022

Flott hotell, landlig og sentralt på samme tid.
God frokostbuffet. Fine rom, men ventilasjonsanlegget var avslått og det ble forferdelig varmt på natta inne på rommet. Det hjalp lite med vifte på full guffe og åpent vindu. Hotellet har nok forsøkt å spare penger her ved å skru av ventilasjonen, ikke behagelig.
Vil ellers anbefale hotellet!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, 123marenf
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Veldig koselig hotell. Tydelig at det er et eldre hotell, men rent og fint.
Hyggelig personale, og god frokost.
Stort pluss for gratis treningsrom og svømmehall (med sklier, stupebrett og boblebad)
God wifi og gratis enkel parkering.
Vi kommer gjerne igjen!

Takk, amons82
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 4 på typisk sommertur i Danmark. Stort godt rom med dobbeltseng og 2 enkle ekstrasenger. Stille og rolig område. Svært enkel gratis parkering. God service fra personalet. Ok frokost. Hotellet er litt ute på dato, men helt ok til prisen. Anbefales absolutt om man ønsker et bra hotell.

Takk, gautewag