Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“All you can sushi!”
Anmeldelse av Oasia - Sushi & Wok

Oasia - Sushi & Wok
Vurdert som nr. 34 av 165 Restauranter i Vejle
Prisklasse: USD 15 - USD 37
Kjøkken: Sushi, Japansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Vi fik en god sushi lunsj. Valgte “all you can sushi” og var ikke mer sultne etter første servering. Hvis man skal kritisere noe, må det være at de «kjedelige barne bitene» med kun laks eller agurk ikke passer til voksne som vil ha litt av det hele. Dem bestiller vi til barna, når de er med..
Ellers fin service.

Dato for besøk: november 2018
Takk, tb-foodcritic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (114)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 114 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2018

Overnattet på hotellet og valgte det mest pga ønsket om deilig sushi. Flott hotell, fornøyde med alt, men den absolutte favoritten er alikevel Bar`Sushi. Wow! Flott interiør, veldig hyggelig service, og vidunderlig sushi!! Vi er sushi elskere og dette svarte til forventningene.

Restauranten tilbyr "all you can eat" søndag til torsdag for kr 250 danske, og dette var helt ok. Men neste gang ønsker jeg heller å velge ulike retter selv. Kvalitet fremfor kvantitet. Da vi ble servert forrett og første brett med delikatesser var det en himmelsk opplevelse. Nydelige sammensatte smaker, god variasjon i maki-biter og virkelig en flott opplevelse. Men da vi ble spurt om vi var mette, og de kom med brett nr 2 (selvfølgelig ønsket vi mer!), ble det dessverre en stor skuffelse. Her viket kvalitet for kvantitet.

Vi delte en flaske Chardonnay. Betalte kr 280 Danske, de var helt fint.

Servicen fra hun som serverte oss var fantastisk, smakene i det første brettet vi ble levert var virkelig nydelig, og restauranten hadde en rikholdig meny. Vi kommer garantert til å spise her neste gang!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, GT_theTravellers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Vanvittig god sushi!
Vi hadde ikke bestilt på forhånd, men de kastet seg rundt og lagde bestillingen vår på ca 10min mens vi ventet .
Vi spiste Tokyo Deluxe, Burning Love, Nigiri (laks) og Nigiri (tuna m/vårløk)
-> 4 x YUM!!!!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Oyenfre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2017 via mobile enheter

Jeg ankom søndag kveld 20.10 og når jeg bestilte mat, fikk jeg beskjed om at det kanskje var for mye mat når jeg ville benytte meg av et godt tilbud de hadde. De stengte klokken 21.00, fikk jeg beskjed.

Nå er jeg en person som spiser fort, og tenkte dette skulle gå greit. Jeg var nemlig sulten. Jeg har aldri følt meg så uønsket som gjest på en restaurant, og var det ikke fordi jeg var sulten så hadde jeg reist meg og gått.

Maten var ypperlig, men de må kvitte seg med slike uhøflige servitører. Det lignet ingen ting. UFORSKAMMET var han. I stede for å dele opp serveringen som var kostymene, serverte han alt på en gang.

Dato for besøk: august 2017
2  Takk, Godtvoksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Elendig matopplevelse kombinert med en slett/ fraværende service. Ølet var tamt, og panna cotta var slett ikke som på menyen. Ingen spurte oss om vi var fornøyd med maten, til tross for at vi var de eneste gjestene i restauranten.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, marieny79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Oasia - Sushi & Wok, så også på

Vejle, South Jutland
Vejle, South Jutland
 
Vejle, South Jutland
 

Har du vært i Oasia - Sushi & Wok? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.