Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten er ferdig før du kommer!”
Anmeldelse av Sushi Point

Sushi Point
Vurdert som nr. 13 av 24 Restauranter i Alta
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. september 2017

Genialt konsept med mat på transportband:) Bandet går rundt i hele restauranten som ligger åpent til på Amfi senter midt i Alta sentrum. Bordene er ferdig dekket og det er vannkran ved vært bord. Sett deg ned, ta sushi fra transportbandet og spis. Du er i gang på 10 sekunder. Menyen skifter ofte og det er alltid noe nytt:)

Dato for besøk: august 2017
Takk, Roy L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 25 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2017

alltid rent og fint. hyggelig personale. veldig god mat :) du kan også bestille take away :) hyggelige lokaler om du vil spise der.

Dato for besøk: august 2017
Takk, 9511Heidi1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2016

Maten var grei nok, men synes utvalget var litt slapt da jeg var der sist for å spise lunsj sammen med kona. Prisen virker også grei.

Dato for besøk: september 2016
Takk, Eirik T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2016 via mobile enheter

Bra konsept med bånd som serverer maten, dessuten det er ingenting å si på prisen. Der slutter dessverre skryten. Sushi var ikke god, blant annet så var risen tørr.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, vigdisanthoniae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2016

Et meget bra valg for en enkel lunch. God kvalitet, meget god mat. Rent og pent. Bra konsept med oversiktlige priser

Dato for besøk: september 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ninajog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sushi Point, så også på

 

Har du vært i Sushi Point? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din