Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (264)
Filtrer anmeldelser
264 resultater
Vurdering fra reisende
207
41
10
2
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
207
41
10
2
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 264 anmeldelser
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Å gå inn i ishotellet er som å komme inn i en helt annen verden av vakkert lys, tørr kulde og de mest fantastiske skulpturer og relieffer. Det blir vakrere og vakrere år for år. En eventyrverden, og et absolutt must om man er i Alta vinterstid.

Et besøk på det magiske ishotellet bør absolutt avsluttes med middag i hotellets restaurant. Vi fikk hele 3 småretter med deilige smaker fra Finnmark i tillegg til det vi hadde bestilt selv. Reinsdyr kjøttet ble spist med skikkelig samekniv - tøft, og veldig veldig godt!

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Super mat og service, lokale råvarer og utsøkt vin. Veldig velsmakende . 5 retter som ble 8 retter. For noen råvarer og gode smaker. Utsøkte retter, fancy sted. Nordlyset og Jacuzzi var fantasirik. Bla bla bla bla

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Myllablie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2018

Tok bare besøk, ikke overnatting. Absolutt verdt å ta en tur for å se ishotellet, Vakre skulpturer, fin stemning. Deretter bedre å dra tilbake til Alta og spise noe der. Restauranten er bare å styre unna. Vi tok en lunsj, hvor man kunne velge mellom 2 forskjellige retter. Service var i det svakeste laget jeg har sett, feil med bestillinger, enkelte i gjengen var bare glemt, det var problematisk å dra to bord sammen, og så videre, maten var ikke noe bemerkelsesverdig, men sterkt overpriset. Sikkert bedre på ordentlige middager når restauranten er i full drift, men akkurat på den dagen var det ikke noe imponerende på matfronten.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, zoltank496
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. april 2018

Vi giftet oss i kapellet i Ishotellet 24.03.18 - og for en fantastisk opplevelse!! Det var helt ubeskrivelig magisk der! Etter vielsen (og flotte bilder tatt av flinke fotografer fra Frikant) spiste vi en helt nydelig 3-retters middag, med lokale råvarer, inne i restauranten. Vi avsluttet den fantastiske dagen i boblebadet utendørs, og som bestilt - fikk vi se nordlyset! Vi sov veldig godt i ishotellet, både vi og våre 4 døtre - ingen frøs:-) Etter en veldig god, og variert frokost, dro vi videre på scootertur på Finnmarksvidda.
Servicen var upåklagelig hele veien - og en spesiell takk til Maria! Vi anbefaler virkelig en tur til Sorrisniva - vi skal tilbake igjen:-)

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Birgitte S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mars 2018

Et fantastisk sted! Vi hadde en rundtur inne i is-hotellet hvor vi fikk se rommene og tok en drink i baren, til og med glassene var også laget av is. Etter dette spiste vi middag i restauranten (ikke inne i is-hotellet), som også var helt spesielt utformet og hadde en fantastisk atmosfære. Maten og servicen var også veldig veldig bra.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, B0rka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sorrisniva, Front Office Manager på Sorrisniva Igloo Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2018

Hei!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!

Velkommen tilbake til oss :-)

Vennlig Hilsen,
Ida Marie Thomassen
Sorrisniva AS

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser