“10/10”

Trasti & Trine
Vurdert som nr. 1 av 37 Restauranter i Alta
Prisklasse: kr 495 - kr 1 595
Anmeldt 28. mai 2023 via mobile enheter

Her har jeg spist ved to forskjellige tilfeller, ene gangen med stor vennegjeng, hvor vi bestilte 5-retters og stor vinpakke, andre gangen på forretningsreise hvor vi hadde 7-retters med mindre vinpakke. Begge gangene får du servert mye mer enn hva du bestiller, og rett etter rett overrasker og er en fantastisk kulinarisk opplevelse. Anbefales.

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, AneSom123

Anmeldt 27. mai 2023

Helt fantastisk mat hver gang! Gode råvarer som er sesongbasert, komponert i fantastiske retter. Masse mat for pengene i tillegg.
Samboeren min er skeptiske til mange matvarer, men han spiser alt de serverer og syns det er godt.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, ellensA3052VK
Anmeldt 23. februar 2023

Den beste maten vi har spist. Vi gikk for 5-retters tastingmeny med vinpakke. Alle rettene (vi talte langt flere enn fem!) var suverene på råvarer, smak og presentasjon. Atmosfæren var rolig, betjeningen hyggelig og profesjonell, og hele måltidet var en flott opplevelse.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Maddie F
Anmeldt 23. september 2022 via mobile enheter

Terningkast 6 på mat, drikke og betjening!
Vi spiste en tre retters meny
Her kom det flotte viner fra hele Europa i en sann fornøyelse med mat-valget.
Høy kompetanse på det naturelle og urnorske med lite krydring og med naturlige smaker, satt i sammen på en fortreffelig måte.
Takk for oss!

Dato for besøk: september 2022
Takk, 605andersl
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Johnny Trasti og hans kokkelag lever opp til det gode renomméet de har. Vi overnattet på vei sørover til Oslo. Det viste seg å bli årets restaurantopplevelse. De baserer seg i størst mulig grad på lokale råvarer og gjør det veldig gjennomført. Det er ikke så mye fakter og store ord fra de som jobber der, men matrettene de serverer holder utrolig høyt nivå.

I utgangspunktet var det en femretters meny, men vi telte åtte (horse d'ouvre, to fisk, hvilerett, to kjøtt, og to desserter ). Vi ble servert røkt uer på marengs, laks i butterdeig, rømmegrøt med reinsdyrhjerte, lun røye med fetaost og tomat, sei, rå reker med agurk, indrefilet av reinsdyr, kalv og sorbet av hegg, m.m. Vindpakken bø på mange nye gode og morsomme opplevelser, inkludert orangevin og økologiske viner.

Morgenen etter fikk vi servert en frokostbuffet med blant annet hjemmelaget brunost, reinsdyrrull , biscotti, multesyltetøy vafler, lune grønnsaker og ferskt hjemmebakt brød. Veldig delikat.

Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 907runeh

Reisende som så på Trasti & Trine, så også på

Alta, Alta kommune

Har du vært i Trasti & Trine? Del dine erfaringer!