Fin beliggenhet på en gresslette ved Alta-elvens bredd.
Flott, fin campingplass med rene fine sanitærbygg,
Eneste minuset er at sen ligger langt fra sentrum av Alta.
(som de andre campinplassene også gjør)
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Fin beliggenhet på en gresslette ved Alta-elvens bredd.
Flott, fin campingplass med rene fine sanitærbygg,
Eneste minuset er at sen ligger langt fra sentrum av Alta.
(som de andre campinplassene også gjør)
Alltid like flott og koselig her. Rent og pent,med fantastisk personal Har vært her flere ganger og har storkoste oss hver gang. Kort vei inn til sentrum og flere spiseplasser,butikker og shopping.
Vært her 8 år på rad. Alltid koselig å komme. Alltid rent. Alltid hyggelig! Fine tur områder rett i nærheten for oss med hund! Koselig med Altaelva rett ved... Vi har til og med kjørt dagstur herifra til Nordkapp. Anbefalles!
En av de virkelige naturskjønne campingplasser i nord. Altaelva renner rolig ved siden av plassen, rent og pent overalt, og serviceinnstilte ansatte. Anbefales til både familiegrupper og andre. Ligger slik til at trafikkstøy ikke finnes, fine uteområder for både store og små.
Når vi kom hit første gang hadde vi aldri vært her før. Vi ble veldig glad i det øyeblikket vi kom inn i campingen. Blide og hjelpsomme ansatte fra første øyeblikk. Vi tok oss en gåtur når vi hadde fått bobilen på plass. Utrolig flott og ren camping med vaskemuligheter for bobil/vogn/bil. I tillegg tømming for toalett. Utrolig greit når man kommer med en bobil full av mygg :-) Vi så en camping med veldig god stemning, fine og rene servicehus med bestill og alt man trenger på kjøkkenet. Da jeg spurte om Fifi (trådløst Internett) fikk jeg beskjed om at de hadde det, men at det ikke rakk over hele campingen. Men vi fikk nett og nettet fungerte veldig bra.
I dag kom vi tilbake til denne flotte campingen. Vi kom sent på kveld og måtte ringe for å høre om eier kunne holde av en plass. Det kunne han. Da vi kom fram var det stort sett fullt men eier tilbydde seg å finne plass med el for oss. Vi fant en helt grei plass og var veldig fornøyd.
Takker så mye for et kjempefint opphold her på campingen. Anbefaler denne campingen på det varmeste!!
Og for de som elsker fisking!!! Altaelva renner rett ved siden av. Fantastisk!!
God kontakt på telefon i forkant. Veldig hyggelig betjening. Ryddig og rent overalt. Vi kom 3 stk i campingbil. Fine plasser nok strøm. Godt og nok Internett, 3 nett å velge mellom alle gratis. Fine dusjer og do i fellesrom rent og pent hele tiden. Felleskjøkken med alt utstyr, også kopper å kar samt oppvaskutstyr og håndkle. Tømming for både campingbiler og vogner, rent og pent her også. Kan virkelig anbefale denne plassen og personalet er en fryd. NRK hadde forøvrig sending på sommeråpent her denne uka. Rett ved Altaelva flott utsikt.