Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best på biff, i Alta.”
Anmeldelse av Stakeriet Mat og Vinhus

Stakeriet Mat og Vinhus
Vurdert som nr. 1 av 23 Restauranter i Alta
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Har vært faktisk fire ganger i løpet av to uker på Stakeriet. Liker stemningen og ikke minst maten. Hyggelig betjening. Jeg har bestilt indrefilét av okse, med bearnaise saus.
Sjokoladefondant til dessert.

Terningkast 6

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, livastridN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (218)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

9599 av 218 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Vi ble møtt av verdens hyggeligste servitør, som virkelig visste hva kundeservice er! Gøy når de kan fortelle litt historie og fakta om maten og drikken vi skal konsumere! Jeg spiste lammecarre som var perfekt tilberedt!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, annkristin1965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018

Service, mat (denne gangen fisk) og lokale er kjempebra, men synes at forretten, denne gang reinsdyr carpaccio kunne vært mer innbydende. Så jeg synes det var høy prisklasse for den.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bente H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Spiste middag med min kone her. Min kone bestilte lammecarre mens jeg bestilte entrecôte. Imponert over betjeningen som traff spikeren på hodet med anbefalinger på vin til lammet og øl til entrecôte. Dette stedet kan anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, HelgeANorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Stoppet i Alta for å spise lunsj og kikket innom et par steder
før vi fant dette stedet.
Svært hyggelig betjening anbefalte buffet, men de hadde også
en hel del andre lunsjretter.
Buffeten var rikholdig med noe for enhver smak.Flere varmretter,salater og kald mat.
Laksen i fløte/parmesansaus og svinenakke i saus var veldig bra.
Vegetar vårrullene var også smakfulle og tilbehør som stekte poteter,flere salater, sauser og ferskt brød var veldig bra.
Et lite minus var at de var litt sene med å fylle på tomme fat,
gryter.
Men, alt i alt en veldig hyggelig opplevelse.
Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Lailab450
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stakeriet Mat og Vinhus, så også på

 

Har du vært i Stakeriet Mat og Vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.