Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god burger!”
Anmeldelse av Stakeriet Mat og Vinhus

Stakeriet Mat og Vinhus
Vurdert som nr. 1 av 23 Restauranter i Alta
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. november 2018

Trivelig lokale og trivelig betjening. Her valgte jeg en burger, og den smakte svært godt. Menyen besto forøvrig av mye godt, så hadde jeg hatt lyst på noe mer eksklusivt så hadde de et rikholdig utvalg.

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (218)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

9397 av 218 anmeldelser

Anmeldt 5. november 2018

Dette er stedet jeg ambefaler når du skal spise god mat og drikke gode viner. Flott service. Stedet ligge gågata i Alta og er lett å finne.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Elin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Har vært faktisk fire ganger i løpet av to uker på Stakeriet. Liker stemningen og ikke minst maten. Hyggelig betjening. Jeg har bestilt indrefilét av okse, med bearnaise saus.
Sjokoladefondant til dessert.

Terningkast 6

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, livastridN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Vi ble møtt av verdens hyggeligste servitør, som virkelig visste hva kundeservice er! Gøy når de kan fortelle litt historie og fakta om maten og drikken vi skal konsumere! Jeg spiste lammecarre som var perfekt tilberedt!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, annkristin1965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018

Service, mat (denne gangen fisk) og lokale er kjempebra, men synes at forretten, denne gang reinsdyr carpaccio kunne vært mer innbydende. Så jeg synes det var høy prisklasse for den.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bente H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stakeriet Mat og Vinhus, så også på

 

Har du vært i Stakeriet Mat og Vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.