“Ikke som før”
Anmeldelse av Stakeriet Mat og Vinhus

Stakeriet Mat og Vinhus
Vurdert som nr. 3 av 37 Restauranter i Alta
Anmeldt 21. desember 2018

Lokalet er behagelig og smakfullt som før. Dessverre innfridde ikke service og maten denne gang. Ribben var tørr og brent i kanter og pinnekjøttet besto av stort sett fett.
Vår servitør glemte og misforsto det meste. Vi ble ikke tilbudt hverken vann eller annen drikke etter første servering. Håper slike ting blir rettet opp i.

Takk, Bente H

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

På en måte en av de fineste innredningene jeg har sett på lenge, med dempet lokale med bra akustikk og fint avstemte farger og bilder med LOKALT innhold. Men allikevel tror jeg de har sett vel mye på naboen over gata.
Vi bestilte forskjellig mat. Burgeren var meget god, men ikke så innholdsrik at den var verd prisen. Når burgerbrødet er omtrent dobbelt så stort i diameteren som burgeren har kokken bommet kraftig. Fish & Chips ok, kyllingsalat det samme.
Men, kjøkkenet har en oppgave å jobbe med smakene. De skal ikke BARE komme frem i menyen, du skal finne dem på tallerkenen også.
Alt i alt en svært positiv opplevelse med stort potensiale!

Takk, SteinIvarP
Anmeldt 10. november 2018

Trivelig lokale og trivelig betjening. Her valgte jeg en burger, og den smakte svært godt. Menyen besto forøvrig av mye godt, så hadde jeg hatt lyst på noe mer eksklusivt så hadde de et rikholdig utvalg.

3  Takk, Ketil H
Anmeldt 5. november 2018

Dette er stedet jeg ambefaler når du skal spise god mat og drikke gode viner. Flott service. Stedet ligge gågata i Alta og er lett å finne.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Elin S
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Har vært faktisk fire ganger i løpet av to uker på Stakeriet. Liker stemningen og ikke minst maten. Hyggelig betjening. Jeg har bestilt indrefilét av okse, med bearnaise saus.
Sjokoladefondant til dessert.

Terningkast 6

2  Takk, livastridN

Reisende som så på Stakeriet Mat og Vinhus, så også på

Alta, Alta kommune

Har du vært i Stakeriet Mat og Vinhus? Del dine erfaringer!