Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmerket sted for middag”
Anmeldelse av Stakeriet Mat og Vinhus

Stakeriet Mat og Vinhus
Vurdert som nr. 2 av 23 Restauranter i Alta
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 2 som droppet inn for middag uten å ha booket bord. Vi fikk raskt anvist bord av hyggelig betjening, selv om bordet var reservert innen 2,5 time. Maten kom raskt på bordet, og med gode vin anbefalinger. Maten smakte meget godt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, oj10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (171)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 171 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020

Vi var ni personer som besøkte Stakeriet en onsdag i midten av juli. Det viste seg å bli en meget vellykket affære. Førsteinntrykket om en avslappet og behagelig atmosfære holdt seg gjennom hele måltidet. Selv spiste jeg en treretters middag. Gravet røye til forrett, pasta med kongekrabbe til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Alle rettene smakte suverent og særlig forretten hadde en delikat presentasjon på en skiferfjøl. Både jeg og mine ledsagere opplevde at porsjonene var svært sjenerøse. Vi fikk mye mat for pengene. All ære også til vår servitør (Evgenia). På en godt besøkt restaurant hadde hun stålkontroll hele kvelden, med stor sinnsro og vennlighet. Dette var tvers i gjennom profesjonelt.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Terje1968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestillte bord til 5 og spiste fra menyen. Trivelig anvist bord. Fikk raskt spørsmål om vi ville ha noe å drikke. Gode anbefalinger på vin. Vi valgte forskjellige retter; ishavsrøye, fiskesuppe og kveite. Alt smakte helt fortreffeligServicen meget god, og en kelner som var usedvanlig hyggelig og oppmerksom. Vinen vi fikk anbefalt var nydelig. Til dessert valgte vi irish coffe. Også den meget god. Alt i alt et måltid med flott stemning og super service. Kommer gjerne hit flere ganger.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, annesT9707OU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Denne gangen ble det fulltreffer! Har tidvis vært litt skuffet over denne flotte restauranten, men til lunsj var den helt ypperlig! Fikk servert fiskesuppe med torsk og scampi - og selv om det ikke var mange biter smakte den utsøkt og mettet godt. Dersom du er ute etter lunsj anbefales det å ta den mindre porsjonen, mer enn nok! Fikk anbefalt en god øl til maten, som passet fint til fisk - personlig er jeg ingen fan av hvitvin.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, mariesolberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Med unntak av en Ripasso som ble servert alt for varm, var øvrig mat og vin helt ypperlig. Nydelige blåskjell, god kveite, supermør biff, gode desserter og en gigantisk ostetallerken. Rause porsjoner og gode lokale råvarer. Dette er et sted vi gjerne anbefaler.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, tovej172
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stakeriet Mat og Vinhus, så også på

 

Har du vært i Stakeriet Mat og Vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din