Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Biffmiddag og god rødvin ”
Anmeldelse av Stakeriet Mat og Vinhus

Stakeriet Mat og Vinhus
Vurdert som nr. 1 av 25 Restauranter i Alta
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Flotte lokaler og hyggelige servitører. Super mat og drikke. Bare et bittelite hint til kokken. (litt mer salt på biffen og litt salt på den friterte grønnkålen)

Dato for besøk: august 2021
Takk, h_konh256
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (199)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 199 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Boknafisken va like tight som skjorta til servitøren. Super service og super mat. Anbefales på det sterkeste.

Takk for en god opplevelse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Tobias K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

For et flott sted! Menyen er basert på lokale råvarer. Spennende retter, med en uvanlig vri. Fantastisk god mat. Betjeningen er hyggelig og sørvisinstilt. Hit vil jeg komme tilbake.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 195hildeu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Anbefales.! Sentralt beliggende i sentrum. Liten ventetid etter bestilling. Spesielt indrefilet og sjokolade mousse anbefales. Original tilbereding. Ikke spesielt dyrt heller.

Dato for besøk: august 2021
Takk, T3548EJjonb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Vil anbefale dette spisestedet på det sterkeste. Makan til god service, nydelig mat og fin atmosfære i restauranten. Man føler seg ivaretatt av servitørene med det samme man kommer inn døra.
Er borteboer, men har allerede vært å spist der 3 ganger i sommer - og det kommer til å bli en tradisjon på hver Altatur.

Jeg vil anbefale å teste ut ytrefilet av finnmarksrein som bare smelter på tungen. Desidert min favoritt!

Gir denne restauranten terningkast 5, da man ikke har prøvd så mange retter ennå.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Sour0nion
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stakeriet Mat og Vinhus, så også på

 

Har du vært i Stakeriet Mat og Vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.