“Kan anbefales”
Anmeldelse av Stakeriet Mat og Vinhus

Stakeriet Mat og Vinhus
Vurdert som nr. 3 av 37 Restauranter i Alta
Anmeldt 18. januar 2024

Nydelig mat i koselig atmosfære. Hyggelige ansatte. Vi spiste Gabo biff og reinseanlegg, og var veldig fornøyde med maten.

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, Birgit S

Anmeldt 11. november 2023 via mobile enheter

Fin atmosfære og koselig restaurant. MEN maten va forferdelig, maten var kald og ribba smakte Fjordland hurtigmat. Samme med pinnekjøttet som kom med juletallerken. Gikk 40! Minutt og få en øl før maten, maten kom etter 1.5 time! Bestilling på øl/drinker underveis var ett totalt kaos, mange ventet og til slutt forlot vi stedet i skuffelse og sinne. Vi fikk heller ingen plaster på såret etter besøket, fikk bare beskjed om at servitøren var ny? Lokalet var ikke halv fullt engang. Skuffende er ordet.

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Espen N
Anmeldt 10. november 2023 via mobile enheter

Bestilte forventningsfullt en lutfisk tallerken , og selv om den egentlig ikke var klar før en om noen dager fikk jeg den. Den stod på menyen på nettet, men ikke den de hadde i restauranten. Den var veldig pent presentert på tallerken , men når filetene med skinn lå på toppen av en Haug bløte poteter og gulrot var det vanskelig å rense den for skinn. Lite bacon og smakløs ertepuré gjorde ikke saken bedre dessverre.

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, alfmagne
Anmeldt 26. oktober 2023 via mobile enheter

Mitt første besøk i restauranten, på en torsdag kveld. Koselig atmosfære, hyggelig betjening, og valget var ikke vanskelig når det var boknafisk på menyen. Nydelig tilberedt med bacon, gulrøtter, mandelpotet og små skolmer. Nydelig på smak sammen med husets rød. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Bent U
Anmeldt 5. oktober 2023 via mobile enheter

Besøker dette stedet jevnlig, alltid godt fornøyd! Meget god service og veldig god mat! I tillegg har de Finnmarks beste cocktailbar(GABO) i samme lokalet, nøl ikke med å bestille en drink eller tre 👌🏻😎 På besøk i Alta, så anbefales et besøk på denne plassen 🤩

Ett lite forbedring potensielle, fra en gjenganger er at de kunne oppdatert menyen litt oftere. Det kommer fra en som nesten er der ukentlig ☺️

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, MrJokim

Reisende som så på Stakeriet Mat og Vinhus, så også på

Alta, Alta kommune

Har du vært i Stakeriet Mat og Vinhus? Del dine erfaringer!