“God mat!”
Anmeldelse av Brasseri Alta

Brasseri Alta
Vurdert som nr. 7 av 37 Restauranter i Alta
Beskrivelse: Velkommen til Brasseri Alta. Her serverer vi À la carte fra tirsdag til lørdag. Med jevne mellomrom arrangerer vi temakvelder som biffaften, pintxos, sjømatbuffet, bryggeriduell og Afternoon Tea. Restauranten er utmerket møteplass både for hotellets gjester og lokalbefolkningen.
Anmeldt 21. juni 2024

Spiste toretters. Tartar av reinsryr til forrett og entrecote til hovedrett. Maten kom kjapt og servert som bestilt. Høvelig pen anretning, og rene gode smaker uten for mye pompøsitet. Kommer snart igjen!

Takk, Tor Andrè T
Lana Stock, Daglig leder på Brasseri Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2024

Kjære Tor Andre! Så hyggelig at du besøkte oss denne ettermiddagen! Vi setter stor pris på din tilbakemelding og selvfølgelig veldig glade for å kunne stå til dine forventninger. Hjertelig velkommen tilbake. Vi gleder oss!

Anmeldt 19. juni 2024

Jeg bodde nylig på Thon Hotel og spiste middag på Brasseri Alta. Dessverre var opplevelsen skuffende. Biff tagliaten var smakløs, uten riktig krydder. Jeg bestilte medium men den var god stekt.
Servicen var treg og uoppmerksom, noe som gjorde enda mer skuffende. Jeg forventet bedre.

• Atmosfære
Takk, Martin S
Lana Stock, General Manager på Brasseri Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2024

Kjære Martin. Tusen takk for at du besøkte oss på Brasseri Alta. Vi er takknemlig for at du tar deg tiden til å gi oss tilbakemelding. Vår Biff Tagliata krydres kun med salt og pepper, og smakene for øvrig skapes via tilbehøret. Jeg beklager at servisen hos oss ikke to til forventningene, og vi skal selvsagt jobbe for å kunne gi deg en suveren opplevelse når du besøker oss neste gang! Velkommen.

Anmeldt 6. juni 2024 via mobile enheter

Spiste biff tagliata med sideorders. Biffen er noe av det beste jeg har smakt, den var så saftig og god. Kunne gjerne spise biffen aleina uten noe tilbehør.

Takk, danielj9
Lana Stock, General Manager på Brasseri Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2024

Kjære gjest! Det er stor glede å høre at du likte maten på vår nye meny. Vi håper å se deg igjen! Velkommen!

Anmeldt 26. mai 2024

Fikk muligheten til å teste ut deres afternoon tea arrangement i forbindelse med min bursdag. Jeg har aldri vært på noe lignende før, og ble positivt overrasket! Vi var to stykker og fikk et enormt fat med variasjon av delikate kaker og smakfull «finger mat». Det hele føltes godt planlagt og mengden vi fikk å spise var mer enn jeg kunne forvente. Hadde faktisk en del kaker igjen som jeg valgte å pakke med meg hjem. Håper det blir stelt istand fler slike arrangement i fremtiden!

Dato for besøk: april 2024
Takk, Borgar E
Lana Stock, General Manager på Brasseri Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2024

Kjære Borgar! Tusen takk for at du besøkte vår Afternoon Tea. Vi er kjempeglade for at du trivdes på dette arrangementet. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 22. mai 2024 via mobile enheter

Vi var superfornøyde med en variert og nydelig buffet. Servitørene var meget effektive og hyggelige, og atmosfæren var upåklagelig. Terningkast 6, fra oss, og vi kommer tilbake neste år.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Unni S
Lana Stock, General Manager på Brasseri Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2024

Kjære Unni! Tusen takk for at dere besøkte oss på Brasseri Alta. vi setter stor pris på at du tar deg tiden til å dele din opplevelse av oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Reisende som så på Brasseri Alta, så også på

Alta, Alta kommune

Har du vært i Brasseri Alta? Del dine erfaringer!