Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk

Dette er et museum å anbefale for de som både er litt eller kjempe interessert i 2. Verdenskrig... les mer

Anmeldt 17. juli 2020
reiersgard
,
Alta, Norge
via mobile enheter
Ukjent perle

Flott , lite museum om Tirpitz . Her var det innledende film om krigen Tirpitz og utstilt masse... les mer

Anmeldt 12. juli 2020
EliO286
,
Bodø, Norge
via mobile enheter
Les alle 113 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Alta
fra USD 298,19
Mer informasjon
fra USD 2 293,78
Mer informasjon
fra USD 198,46
Mer informasjon
fra USD 148,60
Mer informasjon
Anmeldelser (113)
Filtrer anmeldelser
113 resultater
Vurdering fra reisende
56
43
7
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
56
43
7
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 113 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Noe daffe ungdommer ble med inn, men innstillingen snudde fort. Interessen ble tidlig fanget og filmen var lærerik!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 669kathrinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mars 2018

Vært besøket. Mye spennende historie, og mye informasjon av han som driver museumet. Mye av det som stilles ut er funnet i området rundt.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, B0rka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2017 via mobile enheter

Et lite museum i Kåfjord som utenfra ser veldig beskjedent ut, men som er veldig interessant og innholdsrikt. Vel verdt et besøk. Anbefaler å se info filmen. Kort og grei intro til historien.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, maritbb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2017

Vel verd å stoppe her. Et lite museum, men som har mye å tilby for de som er interesser i krigshistorie. Fantastisk å se alt som var bevart og ikke minst filmen.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, annetove2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. november 2016 via mobile enheter

Utrolig innholdsrik omvisning på museumet. Godt mottatt av engasjert vert. Jeg ble overrasket av alt som fantes av utstyr fra Tirpitz båten, div uniformer og utstyr fra krigen. Anbefaler alle å besøke dette innholdsrike/ kunnskapsrike museumet.

Dato for opplevelse: september 2016
1  Takk, Kikkinana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser