Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk

Dette er et museum å anbefale for de som både er litt eller kjempe interessert i 2. Verdenskrig... les mer

Anmeldt 17. juli 2020

Anmeldt 31. juli 2019
BeritHeimtunG
Les alle 121 anmeldelsene

Anmeldt 31. juli 2019

Flott museum, men utrolig kronglete skiltet. Var skiltet kun til parkering, slik at mange reisende havnet på sykehjemmet.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, BeritHeimtunG
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Et relativt beskjedent utseende bygg som rommer masse interessant informasjon om Tirpitz og krigshandlingene i området. Fin informasjonsfilm i starten. Mye godt arbeid ligger bak disse samlingene. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Brit N
Anmeldt 3. juli 2019

Mye å se på et lite museum. Kunnskapen fra han som har museet ga oss en god innføring i krigen i nord, hans opplevelser som barn under krigen i Langfjorden var interessant å høre på. Vi fikk se en liten film når vi ankom, min samboer som ikke har 2.vk som interessefelt likte godt filmen som innføring. Ved store grupper kan nok det bli trangt og folksomt, litt mindre informativt. Vi var heldig å være der med ikke for stor gruppe. Du må ikke gå i en gruppe, men filmen å infoen blir sagt til flere samtidig. Info om gjenstandene, uniformene er verdt å få med seg. Hadde med oss baby i bæresele, gikk helt fint.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Raindrop89
Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

Dette privatdrevne museet viser historien rundt det tyske slagskipet Tirpitz som til slutt ble senket av engelskmennene etter å ha ligget i vannet rett utenfor museet i flere år med over 2000 soldater hvor ca 1600 unge tyske soldater omkom...
Museet har mange gjenstander fra skipet , og en dyktig mann som forteller historien rundt skipet med stor innlevelse og kunnskap. Besøket startet med en film som satte oss inn i historien.

Dato for opplevelse: juni 2019
2  Takk, Monicaoglars
Anmeldt 14. januar 2019

Museet har mange autentiske objekter fra Tirpitz samt uniformer og utstyr fra både engelske, norske og tyske soldater. Eieren av museet er kjempetrivelig og kunnskapsrik og har mange historier knyttet til Tirpitz men også historier knyttet til menneskene bak. Noen av historiene er direkte knyttet til objektene hvilket gir en ekstra dimensjon til vår besøk. For åpningstider, sjekk museets hjemmesider.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Benny G