Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 189
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Priceline
USD 189
USD 148
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Hotels.com
TravelocityUSD 189
eDreamsUSD 179
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (509)
Filtrer anmeldelser
509 resultater
Vurdering fra reisende
174
236
76
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
174
236
76
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5661 av 509 anmeldelser
Anmeldt 9. november 2018

Sentralt i Alta. Velstelte og rene rom. Ikke støy av noe slag på det rommet jeg hadde. Nært til alle sentrumsfunksjoner og butikker. Genuint hyggelig personale. Jeg har bodd der flere ganger tidligere. Alltid fornøyd!

Romtips: Bare gode erfaringer, men foretrekker opp i etasjene rom mot sør, helst hjørnerom.
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Ivar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Leder  på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2019

Kjære Ivar S.
Tusen takk for en flott tilbakemelding til oss på Thon Hotel Alta, vi setter stor pris på det. Du er selvsagt hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Thon hotel i Alta har en beskjede fysisk profil utad, men innad viser det til kvalitet med vennlig service minded betjening. Frokosten har en høy kvalitet etter vår smak i nye omgivelser med fin design. Betjeningen har et høyt skår på skalaen.

Romtips: De ønsker vi har behandler resepsjonen til beste for gjestene.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Arne Gerrit H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Leder  på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2019

Kjære Arne Gerrit H
Tusen takk for en nydelig tilbakemelding til oss. Velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

På grunn av værforhold måtte jeg reise fra Alta, og trengte hotell for en kort natt. De nyere Thonhotellene leverer varene, og jeg vet hva jeg får når jeg booker hos dem. Også det i Alta. Fikk familierom, som var i meste laget for en kort natt. Men kjempesmart for lengre opphold, da det er minikjøkken på rommet. Ekstra kjekt med kombinasjonen med Amfisenteret. Fikk frokostpakke i resepsjonen på grunn av tidlig flyavgang.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Sverre Gjønnes A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Leder  på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2019

Kjære Baccus56.
Tusen takk for tilbakemeldingen til oss. Veldig godt å høre at du var fornøyd med ditt opphold hos oss til tross for uheldige værforhold. Velkommen tilbake til oss for et planlagt og lengre opphold.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018

Flott hotell i Alta sentrum. Var der som konferansedeltaker, og opplevde en service av ypperlig klasse. Restauranten serverte fantastisk god mat både til frokost, lunsj og middag. De ansatte var trivelige og serviceinnstilte, det var rent og ordentlig overalt, og rommene var flotte. Praktisk med tilknytning til Amfi dersom man tenker å shoppe, og lettvint med parkeringsmuligheter i oppvarmet kjeller under hotellet/Amfi.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, danvidarj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Leder  på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2019

Hei Dan Vidar J
Tusen takk for en strålende tilbakemelding til oss, det setter vi stor pris på! På snarlig gjensyn og velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018

Hyggelig og fint hotell som man kan tenke seg å bo på flere ganger.
Super frokost. Kort vei til kjøpesenter viss det er noe man trenger. V hadde rom med utsikt over Katedralen som var fint opplyst.Parkering måtte man
betale for .

Romtips: Vi hadde en fin utsikt over kirken.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Leif-Sverre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Leder  på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2019

Kjære Leif-Sverre
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding til oss - du er hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser