Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 156
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Booking.com
USD 154
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Priceline
USD 170
USD 138
Vis tilbud
Hotels.comUSD 156
ZenHotels.com
Agoda.comUSD 170
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (507)
Filtrer anmeldelser
508 resultater
Vurdering fra reisende
174
235
76
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
174
235
76
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5358 av 508 anmeldelser
Anmeldt 20. november 2018

Dette hotellet imponerte meg skikkelig! Rask og god inn- og utsjekking. Høflig personale i resepsjonen. Rommet var av høy standard. Det var til og med et godt utstyrt minikjøkken på rommet.
Restauranten var av ypperste klasse! God og allsidig mat til alle måltider. men det som virkelig toppet opplevelsen var personalet i restauranten; hyggelig, høflig,oppmerksom, rask, bare for å nevne noe.
Dette hotellet anbefales!!

Romtips: Bodde i 5.etasje. Stille og rolig.
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Sissel N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2019

Kjære Sissel N
Tusen takk for en strålende anbefaling fra deg, det er utrolig hyggelig å få slike tilbakemeldinger fra våre gjester.
Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018

Dette hotellet kan virkelig anbefales. Frokosten er meget god. Den alene er et godt nok argument for å legge turen din hit. Rommet er meget velutstyrt, og sengen meget god. Jeg holdt kurs der og konferanseavdelingen var blant de beste jeg har opplevd. Det tekniske fungerte, veldig trivelig k/k-ansatte som alltid var serviceminded. Hvis anledningen byr seg kommer jeg tilbake!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2019

Kjære Levanger1966.

Tusen takk for en nydelig tilbakemelding til oss, det setter vi stor pris på. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss så vi håper anledningen byr seg.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018

Sentralt i Alta. Velstelte og rene rom. Ikke støy av noe slag på det rommet jeg hadde. Nært til alle sentrumsfunksjoner og butikker. Genuint hyggelig personale. Jeg har bodd der flere ganger tidligere. Alltid fornøyd!

Romtips: Bare gode erfaringer, men foretrekker opp i etasjene rom mot sør, helst hjørnerom.
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Ivar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Leder  på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2019

Kjære Ivar S.
Tusen takk for en flott tilbakemelding til oss på Thon Hotel Alta, vi setter stor pris på det. Du er selvsagt hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Thon hotel i Alta har en beskjede fysisk profil utad, men innad viser det til kvalitet med vennlig service minded betjening. Frokosten har en høy kvalitet etter vår smak i nye omgivelser med fin design. Betjeningen har et høyt skår på skalaen.

Romtips: De ønsker vi har behandler resepsjonen til beste for gjestene.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Arne Gerrit H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Leder  på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2019

Kjære Arne Gerrit H
Tusen takk for en nydelig tilbakemelding til oss. Velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

På grunn av værforhold måtte jeg reise fra Alta, og trengte hotell for en kort natt. De nyere Thonhotellene leverer varene, og jeg vet hva jeg får når jeg booker hos dem. Også det i Alta. Fikk familierom, som var i meste laget for en kort natt. Men kjempesmart for lengre opphold, da det er minikjøkken på rommet. Ekstra kjekt med kombinasjonen med Amfisenteret. Fikk frokostpakke i resepsjonen på grunn av tidlig flyavgang.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Sverre Gjønnes A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Leder  på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2019

Kjære Baccus56.
Tusen takk for tilbakemeldingen til oss. Veldig godt å høre at du var fornøyd med ditt opphold hos oss til tross for uheldige værforhold. Velkommen tilbake til oss for et planlagt og lengre opphold.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser