Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Booking.com
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Priceline
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Hotels.comUSD 167
FindHotelUSD 168
eDreamsUSD 158
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (514)
Filtrer anmeldelser
514 resultater
Vurdering fra reisende
176
239
76
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
176
239
76
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 514 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt. Store rom. Rent og pent. Minibar trekker opp.
Frokosten var fyldig og god.
Betjeningen var vennlige og imøtekommende.
God plass under frokosten og meget Corona vennlig. Et OK sted for et opphold i Alta.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Henning H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Stille og rolig hotell midt i byen.Fine rene rom med gode senger. God frokost, fikk både gluten- og laktosefri mat som var GOD. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Kan anbefale dette hotellet.Helt topp!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, liv2neb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Kjære liv2neb
Vi er så glade for å høre at du fant både nattero og god frokost hos oss. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Bodde her i sommer i et familierom, og var veldig fornøyd med oppholdet. Rene og fine rom, super service og deilig frokost. Gode rutiner ift smitteverntiltak. Hotellet ligger vegg i vegg med kjøpesenter, så dette er også veldig praktisk. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Grethel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Kjære Grethel!
Vi setter stor pris på din tilbakemelding - tusen takk! Veldig hyggelig å høre at du og din familie gjerne kommer tilbake til oss - dere er hjertelig velkomne.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Greit hotell midt i sentrum.
Rent & pent.
Litt ivrig overstyring ang hvor gjester kunne sette seg i frokostsalen, ingen trengsel med folk.
Dårlig ventilasjon på rommet, for varmt/tung luft på rommet på natten. Ingen mulighet for styring av ventilasjon på eget rom.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, har-arv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Kjære har-arv.
Tusen takk for din tilbakemelding til oss. Beklager om du følte at vi overstyrte litt, det har vært en noe krevende sommer i forhold til smittevernet så vi er nok litt preget av dette. Når det gjelder ventilasjonen så stemmer det at den ikke kan styres individuelt. For å bøte på for dette så er vi i gang med å montere solskjerming på våre hotellrom som kan styres individuelt fra hvert rom, vi håper at dette skal avhjelpe situasjonen litt. Vi ønsker deg velkommen tilbake neste gang du er i Alta.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelige folk i resepsjonen. Rommet hadde utsikt mot nordlyskatedralen. Rommet var rent og hadde de fasiliteter man trenger. Parkering i garasje med kjøpesenter. Frokosten var veldig god og ryddig mhp koronarestreksjoner

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Kjære beatev115
Tusen takk for din tilbakemelding til oss. Det er spesielt hyggelig å høre at du oppfatter vårt smittevern som godt i tillegg til at du ble møtt på en god måte i resepsjonen. Hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser