Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Booking.com
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Priceline
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Hotels.comUSD 167
FindHotelUSD 168
eDreamsUSD 158
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (514)
Filtrer anmeldelser
514 resultater
Vurdering fra reisende
176
239
76
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
176
239
76
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 514 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2020

Vi valgte Thon pga beliggenhet og noe lavere rompris enn Scandic. Når vi kom i skranken fikk vi opplyst at det koster 400,- ekstra for hund. Vi kommenterte at det er akkurat det dobbelte av hva Scandic tar, og da ble dama i resepsjonen potte sur. Hun responderte umiddelbart "skal jeg avbestille rommet for dere?" Dette var jo en noe uventet respons, så vi vurderte faktisk å booke på Scandic i stedet. Resten av innsjekkingen var ikke noe hyggelig opplevelse og hun som stod der bør kanskje vurdere om hun hører hjemme der. Dama har forøvrige initialene TH. Rommet i seg selv var greit nok, men ikke spesielt tilpasset/egnet for hund, så de 400,- er vel for ekstra rengjøring i etterkant?
Kommer ikke til å bruke Thon neste gang jeg skal til Alta.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, Johnfly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2020

Et bra hotell tidligere også, men etter renoveringen og med hyggelige ansatte samt utmerket renhold og god variert frokost fremstår det meget bra. Alt virket gjennomtenkt ned til minste detalj. Et av de beste hotellene jeg har brukt.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 674sveinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt. Store rom. Rent og pent. Minibar trekker opp.
Frokosten var fyldig og god.
Betjeningen var vennlige og imøtekommende.
God plass under frokosten og meget Corona vennlig. Et OK sted for et opphold i Alta.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Henning H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Stille og rolig hotell midt i byen.Fine rene rom med gode senger. God frokost, fikk både gluten- og laktosefri mat som var GOD. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Kan anbefale dette hotellet.Helt topp!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, liv2neb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Kjære liv2neb
Vi er så glade for å høre at du fant både nattero og god frokost hos oss. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Bodde her i sommer i et familierom, og var veldig fornøyd med oppholdet. Rene og fine rom, super service og deilig frokost. Gode rutiner ift smitteverntiltak. Hotellet ligger vegg i vegg med kjøpesenter, så dette er også veldig praktisk. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Grethel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda H, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Kjære Grethel!
Vi setter stor pris på din tilbakemelding - tusen takk! Veldig hyggelig å høre at du og din familie gjerne kommer tilbake til oss - dere er hjertelig velkomne.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser