Morten M
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2023
Lana Stock, General ManagerThon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. juli 2023
Kjære Morten. Vi er svært takknemlig for at du deler din opplevelse med oss og med verden. Veldig hyggelig at vi står til dine forventninger. Hjertelig velkommen tilbake.
11.2 km fra Thon Hotel Alta
    1.3 km fra Thon Hotel Alta
    8.9 km fra Thon Hotel Alta
    Se flere hoteller i Alta
    Anmeldt 20. juni 2023

Sentral beliggenhet og god standard. Rommet var stort med god seng, sofa, stol og bord og en kjøkkenkrok med minibar. Fint og bra bad. Jeg velger alltid Thon når jeg kan . Da får en gode rom med det lille ekstra som betyr noe når man er mye på farten.
    Tv og internett er alltid bra. Frokosten her var helt ok, og var mer enn nok til at jeg ble fornøyd og mett. God service i alle ledd.
    Jeg kommer sikkert tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2023
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    Takk, Tone Ragnhild R
    Lana Stock, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2023

Kjære Tone, Vi er så glade for at du tok deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse. Vi synes det er hyggelig at du opplever oss som er godt sted å være. Og hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 17. mai 2023

Sentralt, og meget bra hotell. Hyggelig og servicevennlig betjening. Rent, rydding og fresh hotell. Stilig, fargerik og behagelig farger og innredning. Stort fint rom med kjøleskap, kaffe og te, og safe og strykejern. Meget god seng. Veldig god frokost, og meget godt utvalg for glutenfrie alternativer. Anbefaler hotellet, og kommer til å benytte det igjen.

Dato for oppholdet: mai 2023
    • Reisetype: Reiste alene
    Takk, 419beatea
    Lana Stock, General Manager på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2023

Kjære Beate.
    Tusen takk for at du tok deg tiden til å gi oss din tilbakemelding. Vi er veldig glade for at du har trivdes hoss og vi gleder oss til å se deg igjen!

Anmeldt 19. januar 2023

Veldig bra - selv om dette er et "nytt" hotell - så tas det vare på - oppgraderes og vedlikeholdes - alt virker helt nytt. Flotte farger, fine rom, gode senger og dyner/puter. Badene er "nye" og flotte. Sittegruppe og ypperlig kaffemaskin på rommet. Raske og 2 store heiser, god kundeservise og hyggelige priser. Flott og stor frokost sal med frokost fram til kl. 11.00 i helgene - fint utvalg og mange som var tilgjengelige under den gode frokosten. Hadde 2 netter på Scandic der frokosten stengte kl. 10.00 og kvaliteten, utvalget og servicen var tragisk. Veldig glad for at dere fins i Alta og Norge - Thon leverer og blir bare bedre og bedre :-)

Romtips: Høyt opp og oppgrader til superior rom
    Dato for oppholdet: januar 2023
    Takk, familienhansen2017
    Lana Stock, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2023

Kjære Familienhansen2017,
    Tusen takk for at du tok deg tiden til å dele din opplevelse av Thon Hotel Alta. Din tilbakemelding er viktig for oss. Vi setter stor pris på hyggelige ord fra deg og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 13. januar 2023

Vi måtte overnatte i alta på grunn av uvær og valgte Thon hotel. Vi bruker Thon hotellene stort sett uansett hvor vi kommer da vi er veldig fornøyd med kvalitet på hotellrommet og frokosten. Alta svarte til våre forventninger med hyggelig og hjelpsom betjening, rent rom/bad. Vi kommer tilbake dit igjen.

Dato for oppholdet: januar 2023
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    Takk, evyanno
    Lana Stock, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2023

Kjære Evyanno!
    Tusen takk for at du tok deg tiden. Tilbakemeldinger er svært verdifulle for oss.
    Vi er kjempeglade for at du hadde en god opplevelse hos oss.
    Velkommen tilbake!

Anmeldt 5. desember 2022 via mobile enheter

Var her med jobben. Hadde alle måltider i restauranten på hotellet. Maten var helt nydelig. Fikk servert rein indrefilet og kamskjell til middag. Kan virkelig anbefales. Hotellet er blitt kjempebra etter at de fikk egen restaurant. Frokosten er nydelig

Dato for oppholdet: november 2022
    Takk, 2Finnmarkinger
    Lana Stock, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2022

Kjære 2Finnmarkinger,
    Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding til oss, vi setter stor pris på at du tar deg tiden til å dele din opplevelse med oss. Vi jobber hver dag for å utvikle os til å møte våre gjester på den aller beste måten! Hjertelig velkommen tilbake!