Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
4,0 av 5 boblerService
Lana Stock, General ManagerThon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. aug. 2023
Kjære Fivrill89.
Tusen takk for at du tok deg tiden til å dele din opplevelse av oss. Vi setter umåtelig pris på alle tilbakemeldinger fra gjestene våre. Godt å vite at du hadde et flott opphold hos oss, og hjertelig velkommen tilbake!
kr 1 298
4.1 km fra Thon Hotel Alta
Se flere hoteller i Alta
1924 av 597 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Bodde på hotellet 1 uke i forbindelse med jobb. Hyggelig og effektiv velkomst og stort og trivelig vårelse. Rent og velholdt, stort og komfortabelt bad.
Frokosten hos Thon er velkjent og her i Alta holdt den svært god standard! Det samme gjorde restauranten til middag på kvelden; nydelig mat servert av serviceinntilte medarbeidere.
Hver ettermiddag da jeg kom tilbake til hotellet etter jobb var værelset ordentlig rengjort.
Dette er av de beste Thon- hotellene jeg har bodd hos og kommer svært gjerne tilbake

Reisetype: Reiste alene
Takk, thore477
Lana Stock, General Manager på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2023

Kjære Thore477! På vegne av Thon Hotel Alta er jeg ydmyk og takknemlig for så hyggelig tilbakemelding. Det betyr så mye for oss å høre at våre gjester trives hos oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 4. juli 2023

Dette var mitt fjerde opphold i løpet av snaue 2 år på hotellet. Vi ankom første gang i oktober 2021, og har siden tviholdt på å få bo her mens vi er på jobb i Alta. Hvorfor? Beliggenheten, den deilige frokosten og kort vei til restauranter og butikker etter en lang dag. Som musikk elsker er en tur innom Puskas under oppholdene obligatorisk, og hva er bedre enn midnattsåpningstider!? Den sentrale beliggenheten gjør det også lett å legge ut på en gåtur. Hotellrommene er romslige og rene, og fremfor alt er lydisoleringen mellom rommene god, men velg rom bort fra taket i 4 etg om sommeren (juni-juli). Med rekordvarme uten "aircondition" blir det en svett affære å prøve å sove. Denne gang var det null problem.

Romtips: Fra 5 etg og opp bør man velge et rom som vender mot Altafjorden og Nordlykatedralen.
Dato for oppholdet: juni 2023
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, S8280CStomt
Lana Stock, General Manager på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2023

Kjære Tom, Tusen takk for din tilbakemelding til oss. Det er utrolig hyggelig å høre hva du foretrekker ved valg av hotell. Det gleder oss å vite at du trives hos oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 2. juli 2023 via mobile enheter

Hyggelig og serviceinnstilt. Thon strekker seg litt ekstra for at man skal føle seg velkommen. Beste frokostmenyen i klassen. Rent og pent rom med minikjøkken. Ingenting å sette fingeren på 🙂 Så må jeg bare skrive noe for å nå 200 tegn.....

Takk, Morten M
Lana Stock, General Manager på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2023

Kjære Morten. Vi er svært takknemlig for at du deler din opplevelse med oss og med verden. Veldig hyggelig at vi står til dine forventninger. Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 20. juni 2023

Sentral beliggenhet og god standard. Rommet var stort med god seng, sofa, stol og bord og en kjøkkenkrok med minibar. Fint og bra bad. Jeg velger alltid Thon når jeg kan . Da får en gode rom med det lille ekstra som betyr noe når man er mye på farten.
Tv og internett er alltid bra. Frokosten her var helt ok, og var mer enn nok til at jeg ble fornøyd og mett. God service i alle ledd.
Jeg kommer sikkert tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2023
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Tone Ragnhild R
Lana Stock, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2023

Kjære Tone, Vi er så glade for at du tok deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse. Vi synes det er hyggelig at du opplever oss som er godt sted å være. Og hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 17. mai 2023

Sentralt, og meget bra hotell. Hyggelig og servicevennlig betjening. Rent, rydding og fresh hotell. Stilig, fargerik og behagelig farger og innredning. Stort fint rom med kjøleskap, kaffe og te, og safe og strykejern. Meget god seng. Veldig god frokost, og meget godt utvalg for glutenfrie alternativer. Anbefaler hotellet, og kommer til å benytte det igjen.

Dato for oppholdet: mai 2023
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, 419beatea
Lana Stock, General Manager på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2023

Kjære Beate.
Tusen takk for at du tok deg tiden til å gi oss din tilbakemelding. Vi er veldig glade for at du har trivdes hoss og vi gleder oss til å se deg igjen!