alfmagne
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. nov. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2023
Lana Stock, General ManagerThon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. nov. 2023
Kjære Alfmagne! Tusen takk for din tilbakemelding til oss. Vi setter stor pris på gjester som deler sine opplevelser. Det er kun slik vi kan alltid sørge for at vi strekker oss lenger! Velkommen tilbake!
0.1 km fra Thon Hotel Alta
Solvang Camping
7.7 km fra Thon Hotel Alta
Se flere hoteller i Alta
Anmeldt 23. oktober 2023 via mobile enheter

Veldig fornøyd med hotelloppholdet på Thon hotell Alta. God hyggelig personale og god service. Stort og fint rom; rent og ryddig. Veldig enkelt og greit med inn-og utsjekk via mobilapp.

Bestilte hotellrom hvor hund var tillatt da jeg reiste med hunen min. Informerte hotellet på forhånd om at jeg skulle ha med hund. Fikk dog et ekstra «gebyr» på 400,- kr ved utsjekk fordi jeg hadde med hund, uten å bli bli informert om dette på forhånd, noe jeg syntes burde informere om på forhånd.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, P179PQemilys
Lana Stock, Daglig leder på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2023

Kjære gjest, tusen takk for at du forteller oss om din opplevelse av oss. Beklager så hjertelig at vi glippet med å opplyse deg om gebyret for å ha kjæledyr på rom. Dette burde vi absolutt fortalt før du besøkte oss . Hjertelig velkommen neste gang både til deg og til hunden din.

Anmeldt 4. september 2023 via mobile enheter

Fint hotel i sentrum. Ligger i samme bygg som kjøpesenteret, masse spisesteder etc rundt
Rent og fint, noen vel spreke farger på rommet (men det er jo smak lg behag) Hyggelig personale og ok frokost, skal jeg være noe negativ så savnet jeg kanskje noe mer utvalg (men da er jeg negativ, for det var greit). Litt vel heftig stekt bacon, eller bra.

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, kingnorw
Lana Stock, General Manager på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2023

Kjære Kingnorw!
Takk for besøket hos oss på Thon Hotel Alta. Vi er veldig glade for å høre at du har hatt et fint opphold hos oss. Jeg vil sette stor pris på dine innspill til vårt utvalg ved frokost. Er du snill å kontakte meg via e-post svetlana.stock@olavthon.no.
Tusen takk på forhånd og Velkommen tilbake.

Anmeldt 16. juli 2023

Hotellet ligger sentralt til i Alta og helt inntil Amfi kjøpesenter. Det finnes flere parkeringsalternativer rett i nærheten, men hotellet har ikke egen parkering og du må derfor betale for parkering mandag til lørdag.

Vi booket et familierom da vi reiste med vår 2-åring og for oss var det veldig praktisk med tilgang til mikrobølgeovn, vask, kjøl og servise/bestikk.

Rommet var rent og malt i delikate farger. I tillegg var det god størrelse på badet.

Ekstra pluss for herlig frokost med god utvalg som passer for både voksne og barn.

Både Nordlysbadet og lekeplassen ved siden av badet var stengt for renovering når vi var på besøk, noe som reduserte våre aktivitetsmuligheter sammen med 2-åringen. Da var det greit å ha lekerommet på Amfi rett ved, som var et flott alternativ.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, fivrill89
Lana Stock, General Manager på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2023

Kjære Fivrill89.
Tusen takk for at du tok deg tiden til å dele din opplevelse av oss. Vi setter umåtelig pris på alle tilbakemeldinger fra gjestene våre. Godt å vite at du hadde et flott opphold hos oss, og hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Bodde på hotellet 1 uke i forbindelse med jobb. Hyggelig og effektiv velkomst og stort og trivelig vårelse. Rent og velholdt, stort og komfortabelt bad.
Frokosten hos Thon er velkjent og her i Alta holdt den svært god standard! Det samme gjorde restauranten til middag på kvelden; nydelig mat servert av serviceinntilte medarbeidere.
Hver ettermiddag da jeg kom tilbake til hotellet etter jobb var værelset ordentlig rengjort.
Dette er av de beste Thon- hotellene jeg har bodd hos og kommer svært gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, thore477
Lana Stock, General Manager på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2023

Kjære Thore477! På vegne av Thon Hotel Alta er jeg ydmyk og takknemlig for så hyggelig tilbakemelding. Det betyr så mye for oss å høre at våre gjester trives hos oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 4. juli 2023

Dette var mitt fjerde opphold i løpet av snaue 2 år på hotellet. Vi ankom første gang i oktober 2021, og har siden tviholdt på å få bo her mens vi er på jobb i Alta. Hvorfor? Beliggenheten, den deilige frokosten og kort vei til restauranter og butikker etter en lang dag. Som musikk elsker er en tur innom Puskas under oppholdene obligatorisk, og hva er bedre enn midnattsåpningstider!? Den sentrale beliggenheten gjør det også lett å legge ut på en gåtur. Hotellrommene er romslige og rene, og fremfor alt er lydisoleringen mellom rommene god, men velg rom bort fra taket i 4 etg om sommeren (juni-juli). Med rekordvarme uten "aircondition" blir det en svett affære å prøve å sove. Denne gang var det null problem.

Romtips: Fra 5 etg og opp bør man velge et rom som vender mot Altafjorden og Nordlykatedralen.
Dato for oppholdet: juni 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, S8280CStomt
Lana Stock, General Manager på Thon Hotel Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2023

Kjære Tom, Tusen takk for din tilbakemelding til oss. Det er utrolig hyggelig å høre hva du foretrekker ved valg av hotell. Det gleder oss å vite at du trives hos oss. Hjertelig velkommen tilbake!