Fantastisk velkomst av betjeningen, smilte og var vennlige. Fulgte meg til rommet og gav god informasjon om hotellet. Stusset litt på at de kaller seg SPA med tanke på at de har en enmanns, til nød to manns, badstu i kanappen i 2 etg. Rommet var rent, luktet koring noe som var litt ubehagelig, og helt greit i innredningen. Noe gammeldags, men fikk følelsen av å være i noens hjem. Kun 4 tv kanaler, det er for dårlig i dagens hotelverden. WIFI var under enhver kritikk. Funket svært dårlig. Frokosten var ikke noe å juble for. Osten var krøllet av tørrhet og eggerøren så ut som gammel spy i bunnen av en skål. Kjøttbollene var kalde, og brødet var tørt. 3 ganger spurte værelsesbetjenten om jeg skulle reise snart, selv om kl ikke hadde kommet til 12. Utsjekk var kl 12, ikke 10, 10:30 eller 11:15. Følte at jeg ble kastet ut av hotellet.
For å score bedre hos meg er det et must med hvertfall de norske store kanalene på tv, NRK, TV2(alle kanaler), TVN og TV3. I tillegg må det være WIFI som fungerer godt nok til å kunne streame eller lese mail uten å vente i lange perioder på å bli lastet ned.
De to som tok meg imot, de får topp karakter!