Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 138
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 137
Vis tilbud
Agoda.com
USD 135
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 137
PricelineUSD 138
Algotels
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (954)
Filtrer anmeldelser
954 resultater
Vurdering fra reisende
237
362
201
97
57
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
237
362
201
97
57
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
143148 av 954 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
301manager, Front Office Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 6. november 2018

Fikk ikke sjekket inn, blei lovt kompensasjon. Blei fortalt at rommet skulle ordnes og de skulle varsle når det var ferdig. Så skjedde ikke . Etter en god stund gikk jeg og spurte . Det blei da opplyst at det var klart. Fikk man en viss kompensasjon? nei. At på til virket rommet som om standarden var overvurdert. Overhodet ikke verdt de pengene jeg la i det.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Explore44463464175
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jevgeni M, Hotelldirektør på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Kjære gjest (Explore44463464175)

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding vedrørende ditt opphold.

Vi forsøker til enhver tid å forbedre vårt totalprodukt, og er dermed avhengig av å få tilbakemeldinger på vårt arbeid. Jeg beklager på det sterkeste for at vi ikke klarte å levere helt opp til dine forventninger.
Dine kommentarer kommer til å bli gjennomgått med avdelingslederen det gjelder.
I mellomtiden håper jeg at du har hatt et ellers fint opphold og at vårt innholdsrike frokostbuffet har falt I smak.

Takker så mye igjen for tilbakemeldingen, og håper at vi kan ønske deg velkommen igjen, ved en senere anledning.

Med beste hilsen
Jevgeni M
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Besøket gikk på skinner, sjekka inn og ut med enkle grep på nett, slapp unna kø. Rikelig med variasjon til frokost og serviceinnstilte ansatte. Ok rom, men dyrt, jeg betalte 1680 kr for en overnatting som trekker ned inntrykk

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, halgeirr2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
301manager, Front Office Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Hej, tack før din feedback, ha en fin dag! Mvh Ola T, front office manager Scandic Alta.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018

God frokost, rene rom - sentralt i Alta. Ingen wow-faktor, men bra hotell for jobbreiser etc.
Hotellet har underjordisk tilgang til stort badeland/svømmebasseng, så fint å ta med badeklær på reisen hit.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, TPost
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
301manager, Front Office Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2018
Google-oversetting

Hej! Tusen tack før fin feedback! Ha en fin dag!
Mvh Ola T, Front office manager Scandic Alta.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
301manager, Front Office Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser