Bodde på junior-suite ettersom vi hadde med unge på snart 1 år og ønsket eget soverom. En del av poenget med dette falt bort da døra inn er av glass og man ikke får det skikkelig mørkt uten å slå av lysene i «stua» også. Sofaen i stua var en sovesofa som var veldig vond og sitte i. I tillegg mye knirk fra sofaen. Når vi sjekket inn hang det en skjorte på rommet og det var litt søppel i søppeldunken på badet, noe som kan gi en pekepinn på dårlig renhold. I tillegg fant vi dagen etterpå en halv pose med nøtter på ryggen til sofaen. Sa ifra om disse tingene uten at resepsjonen brydde seg nevneverdig.Maten var veldig god, frokosten er der største plusset. Men rart at et hotell med denne størrelsen kun har en barnestol tilgjengelig.En viktig ting å tenke på dersom du bestiller hotellrom her er at det ligger sentrumsnært og man vil oppleve støy utenfra. Spesielt i helgen og for vår del julebordsesong. Ikke noe vi klager på, men man må være obs på dette. Anbefaler ikke for familier med små barn.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Romservice