TKS
2,0 av 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2020
Jevgeni Mlinnikov, General ManagerScandic Alta, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. okt. 2020
Hei tkfurby,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding vedrørende ditt opphold hos oss.

Vi er veldig lei oss for at vi ikke klarte å levere opp til dine forventninger.
Sikkerhet for våre gjester står øverst på vår agenda, og jeg beklager for at de nødvendige Covid-19 tiltak at ført til at din hotellopplevelse har blitt svekket.
Dine øvrige kommentarer vedr. personalet i serveringen kommer til å bli gjennomngått med avdelingslederen det gjelder.

Vi håper å se deg som gjest hos oss ved neste anledning.
Ønsker deg en flott høst og velkommen tilbake!

Mvh
12.7 km fra Scandic Alta
4.3 km fra Scandic Alta
Se flere hoteller i Alta
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Flott rom, fantastisk frokost. Og genial gratis parkering for MC i kjelleren. 10 m til heisen. Forlot unødvendig oppakning på sykkelen.
Beste jeg har opplevd i min ferd rundt om i Europa. Anbefales på det varmeste til alle MC folk.

Takk, helgejaa
Jevgeni Mlinnikov, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Hei helgejaa!

Tusen takk for at du delte dine tilbakemeldinger vedrørende ditt opphold på Scandic Alta.

Vi er svært glade for å lese om at du trivdes så godt under ditt opphold hos oss.

Anmeldt 27. juli 2020

Sentralt, rent og pent. Hyggelig betjening og bra frokost. Gode senger. Stor parkeringsplass rett utenfor hotellet (betaling) så var enkelt å parkere. Likte at det var mulig å trene i nærmeste treningsenter som lå i umiddelbar nærhet til hotellet.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, reisende457

Hei reisende457 !

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger ved Amfi Alta kjøpesenter og innendørs svømmehall. Parkeringsmulighet både inne og ute mot avgift.
Pene store rom. Antibac tilgjengelig over alt. Også på rommet. Kjøleskap. Innholdsrik frokost. Bra pris.

2  Takk, Restaurantproff

Hei Restaurantproff!

Vi er svært glade for å lese om at du trivdes så godt under ditt opphold hos oss, og at både vår beliggenhet og vår rikholdig frokostbuffet har falt i smak.

Anmeldt 22. juli 2020

Når jeg bestiller hotell til nesten kr 1700 for natten så forventer jeg at det har åpen restaurant, at opplysninger på websiden er riktig med tanke fasiliteter som badstue, treningsfasiliteter osv. likeså er betaling for parkering enda ett sugerør i lommen, jeg mener hoteller som får brorparten av sine gjester ankommer med bil bør ha gratis parkering, det er ikke hotell uten.

Booking og innsjekking gikk veldig greit, jeg betalte kr 1650 pluss kr 80 for parkering, og fikk da rom 658, rommet bar preg av ett budsjett rom, to enkle senger satt inntil hverandre, madrassene var så middels. Gode sengklær og greit bad. Lite TV som hang på veggen. Inntrykket var billig, samt at det var en del lyd fra dører ol.

Som jeg innledningsvis beskrev så står det på Scandics Websida at de både hadde Restaurant, trimrom, badstue og svømmebasseng, men det stemte ikke:
Restaurant var ikke åpen, selv om det var godt belegg på hotellet, og jeg ble henvist til restauranter i gågaten.

Svømmebasseng, trimrom og sauna var heller ikke tilgjengelig, disse var stengt til 3 August.
Jeg har full forståelse at de må holde noen fasiliteter stengte pga av Covid 19 restriksjoner, men dette MÅ det være opplyst om på deres web side da disse fasilitetene kan være med å bestemme hvilke hotell en booker. At restauranten og kjøkkenet er steng er for meg uforklarlig.

Frokosten, de hadde åpnet opp igjen frokost bufféen noe som var bra, utvalget er brukbart, men jeg savnet skikkelig brød.
Det som kanskje var litt skremmende var at det ikke var noen Covid 19 restriksjoner med tanke på avstand og antall personer ved frokosten, det var som sild i tønne og ingen Covid avstand på 1 meter, dette er 22 Juli.

Under mitt opphold gikk også brannalarmen 2 ganger kl 0500 på morgenen, ingen informasjon gitt og ingen oppsamling utenfor med opptelling av gjester, det var kun en jente på vakt tror jeg som etter hvert stotret ut av seg at det var falsk alarm, det er skremmende at det ikke var noen som tok i mot gjestene ute og prøvde å få kontroll, under er reel situasjon så hadde det ikke vært mulig å holde kontroll over gjestene ( Stryk)

Scandic Alta var for min del ikke noe annet en ett dyrt «bed & brakefast»

1  Takk, Frode L

Kjære frodeosvaldl!

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Det er utrolig kjedelig å lese om at opplevelsen ikke stod i stil til forventninger.
Hva det gjelder parkering utenfor hotellet, samt resten av byens parkering i Alta, eies og drives disse av Alta kommune.

Med vennlig hilsen
GM

Anmeldt 21. juli 2020

Greit opphold, overfylt frokostsal, åpningstider på treningssenter gjør at det bare kan brukes hvis du er to netter, lade elbil på 11 kw for kr 200 anbefales ikke, bruk Fortum med 50 kw på parkeringsplassen ved siden av hotellet. Betale for å parkere fra kl 0700 om morgenen? På motsatt side av hotellet er det betaling fra 1000.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Vidar O

Kjære Vidar O!

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Med vennlig hilsen