Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 170
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 169
Vis tilbud
Destinia.com
USD 148
Vis tilbud
Booking.comUSD 170
Hotels.comUSD 170
PricelineUSD 170
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (877)
Filtrer anmeldelser
877 resultater
Vurdering fra reisende
213
350
180
85
49
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
213
350
180
85
49
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 877 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Bestilte to netters overnatting med oppgradering til juniorsuite, og fikk et flott rom med veranda og utsikt. Det er ikke sånn sitteveranda, men man kan gå ut på den. Rommet er stort, med fantastisk god seng, spisebord m 4 stoler,sofa, skrivebord og utsikt til kjøpesenter og nordlyskatedralen. Fikk en liten sjokoladegave med håndskrevet kort ved ankomst, noe som var ekstra hyggelig. Håndsprit over alt og god frokost. God service i resepsjonen. Parkerte i kjeller til hotellet noe som var meget praktisk. Årsaken til at jeg ikke gir toppscore, er at det var småting på rommet ved ankomst, store håndmerker på verandadør, en lampeskjerm skjev, hårnål på en stol, flere hårnåler på gulv. Sov utrolig godt, og kommer gjerne tilbake. Bodde på 440

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Ellen O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jevgeni Mlinnikov, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Kjære Ellen O

Tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding vedrørende ditt opphold her på Scandic Alta. Det er utrolig hyggelig å lese om at både våre faciliteteter og beliggenhet har nådd opp til dine forventninger.
Ha en nydelig høst og velkommen tilbake. Med beste hilsen
Jevgeni M
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Jevgeni Mlinnikov, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Bra hotel midt i sentrum av alta,veldig bra mat,ikke noe manglet,hotellrommet var bra, meget gode senger servisen var meget bra spesiel god service fra resepsjonen som hjalp meg med en bestilling,kjøpesenter rett over gata med mat og alt du trenger til garderobe,og helse flere puber og resturanter rett ved også mat butikker om du trenger det,buss og drosje er også 3 min vekke

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 535rolfa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jevgeni Mlinnikov, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2020

Kjære 535rolfa!

Takk for at du har tatt degt tid til å gi oss en tilbakemelding.

Ut fra din tilbakemelding å lese ser ut som at du har hatt et hyggelig opphold hos oss, og jeg håper at den lave ratingen på en stjerne skyldes en feiltakelse.

Ha en strålende høst og velkommen tilbake.

Mvh
Jevgeni M
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Bodde her to netter. Våknet dessverre ikke uthvilt noen av morgenene. Det er veldig mye støy fra gangen, ekstemt lytt. Våkner om morgenen av at renholderen smeller med trallene og lager masse støy. Rommene er utrolig varme. Skrudde ventilasjonen på minimum, og fremdeles så kokte vi.
Ellers er rommene helt OK.

Pga covid-19 er minibaren flyttet ned til resepsjonen. Da vi litt utpå kvelden fikk lyst på et glass vin, tuslet vi ned til resepsjonen for å kjøpe noe å ha med opp på rommet.. Resepsjonisten virket helt uvitende om dette, og skjønte ikke hva vi mente. Hun sto å pekte på utvalget fra minibaren bak seg, og mumlet noe om at de hadde en bar der da. Hun hadde ikke satt seg inn i hotellets rutiner.

Da vi sto i kø for å få utdelt bord under frokosten, møtte en av frokostvertene noen hun kjente. Hun håndhilste på samtidlige uten hansker på seg, og klemte en person som gikk forbi. Senere under frokosten hang hun over bordet til reisefølget. Helt utrolig i disse coronatider!

Vi kommer til å velge et annet sted å bo neste gang vi er i Alta.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, tkfurby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jevgeni Mlinnikov, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2020

Hei tkfurby,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding vedrørende ditt opphold hos oss.

Vi er veldig lei oss for at vi ikke klarte å levere opp til dine forventninger.
Sikkerhet for våre gjester står øverst på vår agenda, og jeg beklager for at de nødvendige Covid-19 tiltak at ført til at din hotellopplevelse har blitt svekket.
Dine øvrige kommentarer vedr. personalet i serveringen kommer til å bli gjennomngått med avdelingslederen det gjelder.

Vi håper å se deg som gjest hos oss ved neste anledning.
Ønsker deg en flott høst og velkommen tilbake!

Mvh
Jevgeni M
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Flott rom, fantastisk frokost. Og genial gratis parkering for MC i kjelleren. 10 m til heisen. Forlot unødvendig oppakning på sykkelen.
Beste jeg har opplevd i min ferd rundt om i Europa. Anbefales på det varmeste til alle MC folk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, helgejaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jevgeni Mlinnikov, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Hei helgejaa!

Tusen takk for at du delte dine tilbakemeldinger vedrørende ditt opphold på Scandic Alta.

Vi er svært glade for å lese om at du trivdes så godt under ditt opphold hos oss.

Ha en strålende uke og velkommen tilbake!

Med hilsen
Jevgeni Mlinnikov
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser