Lars Arne S
Dato for oppholdet: september 2020
Jevgeni Mlinnikov, General ManagerScandic Alta, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. sep. 2020
Hei 5larsarnes,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Det e rutrolig leit å lese at vi ikke har klart å levere opp til dine forventninger.
For at vi skal kunne forbedre oss er vi avhengige av tilbakemeldinger på arbeidet vi gjør. Dine kommentarer kommer til å bli gjennomgått med avdelingene det gjelder.

Ha en flott uke videre.

12.7 km fra Scandic Alta
4.3 km fra Scandic Alta
Se flere hoteller i Alta
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Scandic har en perfekt beliggenhet. Midt i byen hvor du har shoppingsenteret rett over gata og koselige spisesteder i umiddelbar nærhet. Frokost med valgmuligheter. Greie rom, god dusj og senger. Kunne tenke meg kjøleskap på rommet, noen andre rom hadde dette.

Dato for oppholdet: september 2020
3  Takk, Vibhil
Jevgeni Mlinnikov, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Kjære Vibeke H

Tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding vedrørende ditt opphold her på Scandic Alta. Det er utrolig hyggelig å lese om at både våre lokaler, vår frokostbuffet samt beliggenhet har nådd opp til dine forventninger.
Ha en nydelig høst og velkommen tilbake. Med beste hilsen

Anmeldt 26. august 2020

Her har vi er standard Scandic hotell - med en ekstraordinær frokost! Frokosten er grunn god nok til å sove over på dette hotellet, et fantastisk utvalg, innbydende og delikat. Og trivelige ansatte som holder buffeen i gang. Så er det heller ikke et minus at stedet har god parkering og ligger sentralt i byen. Anbefales!

Takk, mortencola
Jevgeni Mlinnikov, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2020

Kjære mortencola,

Tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding vedrørende ditt opphold her på Scandic Alta. Det er utrolig hyggelig å lese om at vår frokostbuffet samt våre øvrige faciliteteter og beliggenhet har nådd opp til dine forventninger.
Ha en nydelig høst og velkommen tilbake.

Med beste hilsen

Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Bestilte to netters overnatting med oppgradering til juniorsuite, og fikk et flott rom med veranda og utsikt. Det er ikke sånn sitteveranda, men man kan gå ut på den. Rommet er stort, med fantastisk god seng, spisebord m 4 stoler,sofa, skrivebord og utsikt til kjøpesenter og nordlyskatedralen. Fikk en liten sjokoladegave med håndskrevet kort ved ankomst, noe som var ekstra hyggelig. Håndsprit over alt og god frokost. God service i resepsjonen. Parkerte i kjeller til hotellet noe som var meget praktisk. Årsaken til at jeg ikke gir toppscore, er at det var småting på rommet ved ankomst, store håndmerker på verandadør, en lampeskjerm skjev, hårnål på en stol, flere hårnåler på gulv. Sov utrolig godt, og kommer gjerne tilbake. Bodde på 440

1  Takk, Ellen O

Kjære Ellen O

Tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding vedrørende ditt opphold her på Scandic Alta. Det er utrolig hyggelig å lese om at både våre faciliteteter og beliggenhet har nådd opp til dine forventninger.
Ha en nydelig høst og velkommen tilbake. Med beste hilsen

Anmeldt 10. august 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Bra hotel midt i sentrum av alta,veldig bra mat,ikke noe manglet,hotellrommet var bra, meget gode senger servisen var meget bra spesiel god service fra resepsjonen som hjalp meg med en bestilling,kjøpesenter rett over gata med mat og alt du trenger til garderobe,og helse flere puber og resturanter rett ved også mat butikker om du trenger det,buss og drosje er også 3 min vekke

Takk, 535rolfa
Jevgeni Mlinnikov, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2020

Kjære 535rolfa!

Takk for at du har tatt degt tid til å gi oss en tilbakemelding.

Ut fra din tilbakemelding å lese ser ut som at du har hatt et hyggelig opphold hos oss, og jeg håper at den lave ratingen på en stjerne skyldes en feiltakelse.

Ha en strålende høst og velkommen tilbake.

Mvh