Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 153
Vis tilbud
Booking.com
USD 153
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 141
Vis tilbud
Hotels.comUSD 153
ScandicHotels.comUSD 152
PricelineUSD 153
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (921)
Filtrer anmeldelser
921 resultater
Vurdering fra reisende
230
359
190
90
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
230
359
190
90
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 921 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Har bodd her flere ganger, både på store arrangement og mindre konferanser, og nå som turist. Flott hotell med stor parkering ute, luftig resepsjon og hyggelig betjening. Frokost på Scandic leverer bestandig det beste man kan ønske og litt til.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Vi ankom torsdag, skulle være til fredag. Vi hadde bestilt to rom. Vår datter opplevde at hun kom til et rom som ikke var klargjort, tydelig når sengetøy er krøllete og håndklær ligger slengt rundt omkring. Hun fikk en beklagelse og nytt rom. Selvsagt! Vi kom tilbake lørdag for ny overnatting, denne gangen var ett rom bestilt. Og hva opplever vi IGJEN? Rom ikke rengjort/klargjort!! Vi får en beklagelse, men ikke en dyp og inderlig en etter at vi opplever dette for andre gang - vi ga tydelig inntrykk av hva vi syntes om opplevelsen. Tenker vi burde fått oppgradert rom og mere til. En uengasjert resepsjonist som ikke akkurat oste av «hva kan jeg og Scandic gjøre for å rette opp denne pinlige siruasjonen som dere opplever for andre gang i løpet av kort tid»! Ble ikke bedre av rom med rimelig bråkete ventilasjonsanlegg, og frokostsal uten særlig følelse av at covid-19 fremdeles tas hensyn til. Og ja, vi skjønner at turistnæringen opplever ei spesiell tid, men det er vel ikke for mye forlangt å slippe og få tildelt skitne og ikke klargjorte rom? Og det to ganger på rappen! Godt at det finnes alternative overnattinger i Alta!

Romtips: Rom hvor du slipper å høre rånerne
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, ReiseALM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jørn Thomassen, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2021

Hei
Tusen takk for at dere ga oss denne tilbakemeldingen. Jeg kan ikke gjøre annet en å beklage. Dette burde først og fremst ikke skje men når det først gjordet det så burde vi håndtert det annerledes. Har tatt din tilbakemelding opp her internt slik at dette ikke skjer igjen.
Ta kontakt med meg neste gang deres skal til Alta slik at jeg får muligheten å rette opp deres opplevelse av oss.

Ha en fortsatt fin sommer

Mvh
Jørn Thomassen
Direktør
Scandic Alta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2021 via mobile enheter

Vi kom til Alta dagen etter at det hadde vært et stort covidutbrudd i byen, så vi var ekstra forsiktig. Vi fikk et helt greit rom med utsikt til Nordlyskatedralen.
Det som ikke var bra var frokosten dagen etter, godt utvalg i mat men at folk gikk i kø og skar brød selv var ikke bra.
Vi likte dårlig også å måtte betale 500 kr for å beholde rommet utover ettermiddagen.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jørn Thomassen, Daglig leder på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2021

Hei Terje
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Jeg kan forsikre deg om at vi skal gjøre alt vi kan for å ivareta et godt smittevern. Vi gjør vårt ytterste hver dag for å følge alle regler lokale som nasjonale.
Scandic Alta ønsker deg en fortsatt fin dag og velkommen tilbake.

Mvh
Jørn T
Direktør
Scandic Alta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2021

Gode og romslige rom, godt renhold, utmerket frokost og lunch kombinert med serviceinnstilt personell gjør det til en opplevelse å bo på Scandic Alta - rett ved siden av Nordlys katedralen! Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 925thor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jørn Thomassen, Daglig leder på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2021

Kjære 925thor
Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på det.
Ønsker deg en flott dag og velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Mvh
Jørn Thomassen
Direktør
Scandic Alta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2021

Hadde bestilt junior suite og ble sendt til et uvasket rom, hvor sengen var fult av støv. Bord, stoler og ting som vannkoker og meny var klissete og støvet ned. Ble deretter sendt til et nytt rom som var i samme tilstand, men da også med hårstrå liggende i seng og møbler. Det tredje rommet var igjen i samme standar som på rom 2. Vi ba deretter om å få en til å gå inn å vaske rommet på nytt. Når vi kom tilbake var rommet i samme standar som da vi forlot det, men med mindre støv bak lampene og dynen snudd andre vei.
Personen i resepsjon prøvde sitt beste for å hjelpe, men til lite nytte da vaskerne på hotellet ikke utførte sin jobb.

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Veronicccccccca
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jevgeni Mlinnikov, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. april 2021

Hei Veronicccccccca!

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Renhold er et av våre viktigste områder på agenda. Her ser det ut som at vi har sviktet denne gangen- dette beklager jeg på det sterkeste.

Mvh
General manager
Scandic Alta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser