Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 152
Vis tilbud
Booking.com
USD 152
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 144
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 152
Hotels.comUSD 152
TravelocityUSD 152
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (921)
Filtrer anmeldelser
921 resultater
Vurdering fra reisende
230
359
190
90
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
230
359
190
90
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 921 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Første gang jeg har opplevd på et hotell at man må booke tidspunkt for frokost neste morgen. Dette var ikke opplyst når vi bestilte hotellrom, og man har grunn til å forvente at slike uvanlige restriksjoner blir opplyst ved booking. Dette alene er grunn til å unngå hotellet sommeren og høsten 2021, og heller velge Thon Hotel Alta.

Romtips: Velg et annet hotell, Thon Hotel Alta er i nabobygget. Det bør være grenser for hva man skal gjøre med Korona som unnskyldning.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, HermodG1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jørn Thomassen, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2021

Hei HermodG1
Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding etter ditt opphold her hos oss. Vi beklager så mye at vi ikke leverte til dine forventninger. Vi beklager at dere ikke ble opplyst om dette før dere ankom. Vi er grunnet smittevernet nødt til å regulere noe på frokost derfor har vi denne ordningen.
Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Jørn T
Direktør
Scandic Alta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jørn Thomassen, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Oppholdet på Scandic Alta må jeg si var helt midt på treet.
Det var blant annet veldig få stikkkontakter, ingen minibar eller infoark på rommet (f.eks telefonnummer til resepsjonen).
Samt ingen knagger til å henge opp dusjhåndklær på badet. Kun den som var over toalettet.
Var også misfornøyd med at man hadde begrenset tid på frokosten, samt ingen form for køsystem. Kaos, men ellers var det bra utvalg av mat.
Alt i alt, et slitent hotell med et hyggelig personalet, men tipper det blir et annet hotell neste gang til den prisen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sour0nion
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jørn Thomassen, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2021

Hei Souronion
Takk for at du tok deg tid til skrive en tilbakemelding.
Jeg beklager at ditt opphold ikke svarte til dine forventninger. Jeg kan forsikre om at vi gjør vårt beste for at vi skal opprettholde smittevernet. Derfor har vi et kø system som skal ivareta dette. Takk for din tilbakemelding på vårt personale. Det setter vi stor pris på. Håper du vil besøke oss igjen ved en senere anledning. Ha en fortsatt fin sommer.

Mvh
Jørn T
Direktør
Scandic Alta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021

Overnattet her en natt. Rommet var lite og det var vasket i hui og hast. Masse støv over alt. Badet var av eldre type og slitent. Dusjen var ikke bra. Liten og trang og dårlig vanntrykk.
Frokosten som skulle være så veldig bra, var middels.
Kjøpte øl i baren - 134,- for en flaske øl. Det er alt for dyrt, selv til Norge å være.
Skjerp dere scandis hotell Alta!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 522ingunnj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jørn Thomassen, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2021

Hei 522ingunnj
Takk for din tilbakemelding. Beklager at vi ikke klarte å levere i forhold til dine forventninger. Jeg har tatt dette opp med de det gjelder. Ha en fortsatt fin sommer og håper vi kan få ønske deg velkommen til oss igjen ved en senere anledning.

Mvh
Jørn T
Direktør
Scandic Alta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser