Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 156
Vis tilbud
Booking.comUSD 159
Hotels.comUSD 156
ScandicHotels.comUSD 157
PricelineUSD 159
TravelocityUSD 156
TripadvisorUSD 156
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (899)
Filtrer anmeldelser
900 resultater
Vurdering fra reisende
225
353
183
87
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
225
353
183
87
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 900 anmeldelser
Anmeldt 19. februar 2022

Dato for oppholdet: februar 2022
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 24. januar 2022 via mobile enheter

Veldig sentralt liggende hotell med betalt(100kr)parkering rett utenfor. Hyggelige folk i resepsjonen. Rent rom, dog litt lite, men vanlig Scandic standard. Veldig flott frokost t hyggelige og rolige omgivelser. Anbefaler hotellet

Dato for oppholdet: januar 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2021

Dato for oppholdet: november 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Jørn Thomassen, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. november 2021

Vi blir alltid fornøyde når vi kan bo på Scandic! Vi bestemte oss for å ta en handelstur til Alta tidligere i denne uka og bestilte da to bonusovernattinger. Vi følte at vi, som faste kunder, ble utrolig godt tatt vare på under oppholdet! Flott rom i 6. etasje, smilende og blide folk i resepsjon og restaurant, variert og god frokost. Trygg parkering i kjelleren. Helt topp opplevelse! Vi gleder oss til neste besøk!

Dato for oppholdet: november 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Jet4334
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jørn Thomassen, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2021

Hei
Tusen takk for din flotte tilbakemelding. Vi setter stor pris på det. Ønsker dere en fortsatt fin dag og velkommen tilbake til oss.


Mvh
Jørn T
Direktør
Scandic Alta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2021

Vi var ikke fornøyd med renhold, vi var på helgetur der, 2 dager. Opplevde at det ikke ble ryddet på lørdagen, det synes jeg man burde kunne forventet når man bor der over flere dager. vi hadde i tillegg juniorsuite, synes man burde kunne forventet en bedre standard.

Dato for oppholdet: november 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, tiu697
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jørn Thomassen, General Manager på Scandic Alta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2021

Hei
Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding.
Vi beklager så mye at renholdet ikke var slik det burde. Tar dette opp internt hos oss.
Håper vi kan få ønske dere velkommen tilbake til en bedre opplevelse.

Mvh
Jørn T
Direktør
Scandic Alta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser