Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra”
Anmeldelse av Alattio

Alattio
Vurdert som nr. 2 av 25 Restauranter i Alta
Beskrivelse: Vi bringer Italia til Alta Konseptet våres er å bringe autentisk italiensk cuisine rett her i Alta. For å være sikker på at våres retter er så autentisk og smakfull som mulig, har vi investert i de aller beste utstyrene. Alle pizzaene er bakt i et vedfyrt ovn og vi lager alt fra bunnen av, fra deigen til sausen. Vi har utviklet oppskriftene og menyen sammen med en kokk fra Italia. Christian, kjøkkensjefen vår, flyttet fra Italia til Alta for å bli med i vårt Alattio team og leverer bare den beste italienske opplevelsen til deg.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi bringer Italia til Alta Konseptet våres er å bringe autentisk italiensk cuisine rett her i Alta. For å være sikker på at våres retter er så autentisk og smakfull som mulig, har vi investert i de aller beste utstyrene. Alle pizzaene er bakt i et vedfyrt ovn og vi lager alt fra bunnen av, fra deigen til sausen. Vi har utviklet oppskriftene og menyen sammen med en kokk fra Italia. Christian, kjøkkensjefen vår, flyttet fra Italia til Alta for å bli med i vårt Alattio team og leverer bare den beste italienske opplevelsen til deg.
Anmeldt 28. juli 2021

En restaurant med god mat, og et godt tilbud av glutenfri pasta og pizzaretter! Hyggelige ansatte, man får veldig lyst å besøke de igjen!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, minaemiliew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (110)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3438 av 110 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021

Jeg har besøkt Alattio 6 ganger, 3 ganger for lunsj, og 3 ganger for middag, og jeg har vært strålende fornøyd hver gang. Atmosfæren på Alattio er inkluderende og varm, noe som gir god energi og god stemning. Jeg spiser ikke gluten, og drikker ikke alkohol, men likevel syns jeg denne pizza og pastaplassen er fantastisk! Grunnen til det er at de har mange alternativer for oss som ikke spiser gluten, eller ikke drikker alkohol. Jeg har spist salat, og penne i ulike varianter, begge risottoene (jeg elsker sopprisottoen, kunne spist den hver dag!), samt flere at forrettene, og alt har vært helt nydelig. Til dessert har jeg ofte tatt en av Sjokolade-Camilla sine lakriskuler, de smaker himmels, så jeg gleder meg til et nytt besøk.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, solgunns2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Nydelig italiensk mat. Pizza og pasta laget helt fra grunnen av. Anbefales på det sterkeste. Kjempe god service

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 79tommye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Autentisk italiensk mat med nydelige smaker. Anbefaler bruschetta med laks! Fantastisk hyggelig og god service. Vi vil tilbake

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Fisken_7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste pizza. Utrolig godt og veldig genuint italiensk. Topp service og god stemning. Kommer gjerne innom igjen neste gang vi er i Alta.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, drmn79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Alattio, så også på

 

Har du vært i Alattio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.