Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Orbitz.com
Agoda.com
USD 149
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.22
Travelocity
eDreams
Priceline
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (151)
Filtrer anmeldelser
151 resultater
Vurdering fra reisende
107
29
12
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
107
29
12
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 151 anmeldelser
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Midt i coronatiden og mellom sesongene tok vi pinsehelgen her. Et totalt avslappende sted og en betjening i særklasse som serverte fantastisk frokost og kjempegod middag.
Kort kjøretur ned til Alta hvis man trenger noe.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jana977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Smonsen, Manager på Gargia Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Hei,

tusen takk for hyggelig besøk.

Mvh
Team Gargia Lodge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse i Nord Norge. Dersom du ønsker å overnatte på et sted som er noe litt utenom det vanlige anbefales Domen på Gargia Lodge på det sterkeste. Vi bodde i noe jeg vil kalle et luksustelt i 2 netter. Kjempe behagelige senger, varmt og godt, bad 10 meter fra teltet (inne på fjellstua) og herlig personale! Takk til Sølvi som fikset dette for oss.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, hannahasb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Smonsen, Manager på Gargia Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019

Hei Hanna:)
så flott at oppholdet svarte til over forventningene og det var så koselig å prate med deg:) Håper vi sees igjen.

Hilsen
Sølvi Monsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019 via mobile enheter

Hvis du vil oppleve Nord Norge på sitt beste burde du absolutt ta turen innom Gargia Lodge. Vi var så heldige å oppleve å bo i «domen» som forsterker friluftsliv opplevelse enda mer. I domen bor man luksuriøst under stjernehimmelen.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 876ingrids
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

Fjellstue utenfor Alta, stille og rolig ved en elv og ved en vei. Hyggelig og hjelpsomt vertskap fra Nederland og Tsjekkia. Vi hadde rom en suite med gode senger . Nb ikke TV . Middagen spiste vi i hovedhuset, rikelig og velsmakende lokalmat. Deilig frokost neste morgen var inkludert i prisen. Lite gjester nå, men sikkert veldig fullt i tiden rundt Finnmarksløpet. Fint turterreng rett utenfor døren.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Monicaoglars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2019 via mobile enheter

Vi var 6 stk på snøscootertur til suolovuopmi. En fantastisk opplevelse og godt opplegg. Når vi kom frem til suolovuopmi fikk vi servert bidos (samisk nasjonalrett) av høyeste klasse. Vi fikk også mye scooterkjøring for pengene

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Sebastian2323
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser