Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 151
eDreamsUSD 143
Agoda.comUSD 150
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (151)
Filtrer anmeldelser
151 resultater
Vurdering fra reisende
107
29
12
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
107
29
12
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 151 anmeldelser
Anmeldt 15. april 2021

Gargia Lodge med vidda som nærmeste nabo har fått en spesiell plass i hjertet. En stille fredfull plass med ett herlig vertskap. Tenk deg; å gå til sengs med nordlyset på himmelen akkompagnert av helt forsiktig huskyuling. Dagen etter våkne opp til sol og nydelig fuglesang fra skogen.  Idyll,
spør du meg.

En stor takk til vertskapet Sølvi og Arnt som tok oss med på den mest spektakulære hundesledetur man kan tenke seg. Å jobbe sammen med åtte huskyer i flere mil ovet ei vindstille Finnmarksvidde badet i sol, var bare helt magisk! For ikke å snakke om den enorme mestringsfølelsen når en klare å styre oss ned fra fjellet i svingete skråninger, uten å miste hele hundespannet på skogen, det var god mestring det! Anbefales på det varmeste!

Det ble flere flotte skiturer opp over skoggrensa. Perfekt trimtur opp og total relax på toppen. Der langstrakte vidder kan nytes til en varm kopp te/kaffe eller hva man måtte ønske å ha med i sekken.

Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, hellekarinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Roen senker seg da vi ankom Gargia. Vi fikk et stort flott rom med veranda og stort bad. Veldig hyggelig og serviceinnstilt vertskap bidro til en god opplevelse. Vi rakk en tur til Orvvosfossen før middag. Maten var så bra at vi kom tilbake for å spise etter å ha vært på tur dagen etter.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, reinveien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Etter en laaaaang dag på fjellet med slitne bein og matt i blikket var vaflene himmelske og kaffen like god. Stor gjestfrihet og hyggelig vertskap....
Kommer gjerne tilbake ved neste anledning, og da gjerne med overnatting...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Andrekjetil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Midt i coronatiden og mellom sesongene tok vi pinsehelgen her. Et totalt avslappende sted og en betjening i særklasse som serverte fantastisk frokost og kjempegod middag.
Kort kjøretur ned til Alta hvis man trenger noe.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jana977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Smonsen, Manager på Gargia Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Hei,

tusen takk for hyggelig besøk.

Mvh
Team Gargia Lodge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse i Nord Norge. Dersom du ønsker å overnatte på et sted som er noe litt utenom det vanlige anbefales Domen på Gargia Lodge på det sterkeste. Vi bodde i noe jeg vil kalle et luksustelt i 2 netter. Kjempe behagelige senger, varmt og godt, bad 10 meter fra teltet (inne på fjellstua) og herlig personale! Takk til Sølvi som fikset dette for oss.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, hannahasb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Smonsen, Manager på Gargia Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019

Hei Hanna:)
så flott at oppholdet svarte til over forventningene og det var så koselig å prate med deg:) Håper vi sees igjen.

Hilsen
Sølvi Monsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser