Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Venting”
Anmeldelse av Restaurant Alta

Restaurant Alta
Vurdert som nr. 8 av 25 Restauranter i Alta
Beskrivelse: Restaurant Alta er en av spisestedene på Rica Hotel Alta. Restauranten er åpen alle dager og har lokale og arktiske råvarer på menyen.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Restaurant Alta er en av spisestedene på Rica Hotel Alta. Restauranten er åpen alle dager og har lokale og arktiske råvarer på menyen.
Anmeldt 15. august 2021

I restauranten blei me greitt teke i mot og vist til eit bord. Drikka kom kjapt. Frå me kom til maten kom på bordet, tok det over ein time! Det er for dårleg. Kjøtet var steikt etter ynskje og smakte bra. Potetene ville ikkje eg ha servert nokon, men kanskje det er ei kokkegreia å servere svidde poteter? Smilefjes frå Mattilsynet.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 43 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Vi fikk ikke alt vi bestilte, fikk ingen forespørsel underveis i spisingen så vi kunne si det manglet noe og fikk derfor heller ikke påfyll av drikke. Vanskelig å få kontakt med betjeningen selv om det var veldig få gjester.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 903monical
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Generelt dårlig opplevelse. Trege servitører tross tom resturant. Fikk ikke alt vi bestilte. Mat ok. Ventet 20 minutt for å få blikkkontakt med seritør. Når regninga kom fikk vi ikke se regninga. Kom bare med terminal

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Seaside63631859936
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Gledet oss til første kveld i Alta. Tenkte det var fint å spise på hotellet. En utrolig nedtur!
Ansatte var hyggelig, men visste lite om hvor maten kom fra. Vi bestilte klippfiskboller til forrett. De var ok. Så skulle vi spise boknafisk. Den var rett og slett uspiselig. Veldig skuffende!

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, camillae463
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mars 2018 via mobile enheter

Veldig koselig restaurant med utrolig god mat, hyggelig service og rask betjening. Greie priser for hva man får.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Alta, så også på

 
Alta, Alta kommune
 

Har du vært i Restaurant Alta? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.