Et steinkast fra Alta elva ligger denne flotte restauranten. Rein beiter i nærheten. Duften av... les mer
Veldig god mat, både tradisjonell samisk mat og nordisk. Veldig god atmosfære og hyggelig betjening.
Fikk en fin opplevelse, læerte mye om Sami kultur. Berit Anne, Nils Henrik og Nina var flotte verter. Flink å guide oss gjennom. Bidos smakte godt.
Utmerket service,fine og service innstilte eiere.utmerket guiding,god underholdning.kultur bærende og fortellende om samisk kultur er meget godt og lærerikt.
Vi var ca 50 personer som hadde bestilt på forhånd en guidet omvisning. Vi ble møtt av Nils Henrik Sara og en av eierne. Han hadde en meget flott (bestilt) kort omvisning (ca 45 min) for oss som inkluderte gamme byggeteknikk, samisk historie, tekstil historie med mer. Det var en flott opplevelse som ble avsluttet med lasso konkurranse:)
Jeg har vært her mange ganger og jeg stortrives der hver gang. De som jobber derer huggelige, kunnskapen om samisk kultur er selvfølgelig stor, og maten som serveres er nydelig.