Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 15:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk opplevelse i Alta

For å oppleve noe spesielt ble vi med venner på Samisk restaurant i Alta. Spektakulært... les mer

Anmeldt 16. juli 2021
arildth
,
Fredrikstad, Norge
via mobile enheter
Kulinarisk opplevelse.

Skal du spise i Alta så dra hit. Stillehavslaksen de hadde der får 6 av 6 mulige ternigøyne hos... les mer

Anmeldt 10. juli 2021
890livl
Les alle 36 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Alta
fra USD 174,32
Mer informasjon
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
21
9
4
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
9
4
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 36 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Nydelig mat med flott vertskap. Flott atmosfære og nydelig anlegg. Ett signalbygg ved innførte til Alta.

Maten var fantastisk. Reinkjøttet er av det sunneste du kan få. Kortreist, lokal og sunn mat.

Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: oktober 2020
Takk, siljesavematkostit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig vertsskap og god mat. Stedet hadde en avslappet stemning med bålkos og fornøyde gjester. Vertsskap hadde fokus på renhold og smitteforebyggende koronatiltak.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, heidimariee2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted . Ble tatt godt imot og de tok seg tid til å fortelle om samisk kultur og historie, og ikke minst svare på alle våre spørsmål osv.
Veldig hyggelig vertskap Anbefales veldig.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, oefossan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020

Fikk en fin opplevelse, læerte mye om Sami kultur. Berit Anne, Nils Henrik og Nina var flotte verter. Flink å guide oss gjennom. Bidos smakte godt.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, shsu S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018

Utmerket service,fine og service innstilte eiere.utmerket guiding,god underholdning.kultur bærende og fortellende om samisk kultur er meget godt og lærerikt.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, ladyr906
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser