Et steinkast fra Alta elva ligger denne flotte restauranten. Rein beiter i nærheten. Duften av... les mer
Veldig god mat, både tradisjonell samisk mat og nordisk. Veldig god atmosfære og hyggelig betjening.
Fantastisk mat og plass. Vi spiste Bidus og røyka kjøtt. Ølet var rimelig og personellet var meget hyggelig.
Stikk innom Sámi Siida i Alta.
Nydelig mat og flott vertskap.
De tar maten til nye høyder. Lokalt og kortreist mat.
Velkommen og varm atmosfære.
#indigenous
Nydelig mat med flott vertskap. Flott atmosfære og nydelig anlegg. Ett signalbygg ved innførte til Alta.
Maten var fantastisk. Reinkjøttet er av det sunneste du kan få. Kortreist, lokal og sunn mat.
Anbefales på det sterkeste.
Hyggelig vertsskap og god mat. Stedet hadde en avslappet stemning med bålkos og fornøyde gjester. Vertsskap hadde fokus på renhold og smitteforebyggende koronatiltak.
Veldig hyggelig sted 😊. Ble tatt godt imot og de tok seg tid til å fortelle om samisk kultur og historie, og ikke minst svare på alle våre spørsmål osv.
Veldig hyggelig vertskap 😁 Anbefales veldig.
Fikk en fin opplevelse, læerte mye om Sami kultur. Berit Anne, Nils Henrik og Nina var flotte verter. Flink å guide oss gjennom. Bidos smakte godt.