Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 21 av 23 Restauranter i Alta
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2020

Først ble jeg og en annen plassert på et bord ci skulle sitte, etter at vi hadde bestilt så måtte vi skifte bord. Vi bestillte brus og hun dama som hadde bytta plass på oss sa ikke ifra til han som skulle gi oss brusen og sa at vi burde si ifra når vi bytta plass. Vi bestillte pizza og hamburger. Det tok lang tid å få maten, når vi fikk maten så fikk vi pizza og lasagne. Pizzaen og lasagnen var god men det var ikke det vi bestillte. De ordnet opp i det med å gi oss halv pris på lasagnen da. På doet så var det ingen tørkepapir så vi måtte gå med våte hender. Det eneste som var bra var at maten smakte godt.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, wolfykion
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (152)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 152 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Dårligste opplevelse på Peppes noen gang! Vi bestilte forrett, hvitløksbrød og tortilla chips til fire personer i tillegg til pizza og øl. Servering tok veeeldig lang tid og når det først kom noe (fra en totalt uinteressert servitør) kom alt på en gang. Vi fikk ett(!) hvitløksbrød til fire personer selv om vi ønsket to, all tortilla chips var knust i små biter og var bokstavlig talt uspiselig, øl var tam og pizza var under stekt. Utrolig skuffende og vi anbefaler å holde seg langt unna i en god tid framover. Et godt alternativ som vi var veldig fornøyd med lenger ned gaten var Brasseri Nord (veldig god burger!)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, TobbenTheTraveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020

Venta i halvannen time på mat. På en pizzarestaurant. Drikka tok heldigvis bare 40 minutt. Dette var på en lørdag med 15 andre i lokalet. Elendig.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, gabrielsD4089MT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Pizzaen hadde mye topping, og smaken var grei nok. Dessverre så var bunnen soggy og skorpen lite sprø. Såg noe bleik ut. Hyggelig og smilende personale og god service.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Hcjekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2019 via mobile enheter

Selv om Peppes ligger i ett kjøpesenter så er det mulig å gjøre det triveligere enn dette.
De har endret pizza- menyen men dessverre ikke til noe bedre eller spennende. Hva med å bruke lokale råvarer som reinkjøtt og sopp fra området??
De var fri for små bunner av en type og det var ikke spørsmål om man ville ha en 1/2 stor istedenfor.
Pizza med skinke og aromasopp med salat på etter steking hadde en rar emmen smak.
Det finnes nok bedre steder i Alta enn dette. Peppes Alta har blitt dårligere de siste årene.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, Morol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

 
Alta, Alta kommune
 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din