Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De nyeste anmeldelsene. De laveste prisene. Det perfekte stedet å bestille hoteller.

“Gratulerer med flott kirkebygg” 5 av 5 bobler
Anmeldelse av Nordlyskatedralen

Nordlyskatedralen
Vurdert som nr. 1 av 26 ting å gjøre i Alta
Fortreffelighetsbevis
Nivå Bidragsyter
64 anmeldelser
18 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 8 nyttige stemmer
“Gratulerer med flott kirkebygg”
5 av 5 bobler Anmeldt 2 uker siden via mobile enheter

Åpen kirke på hverdagene med mulighet for vaffel og kaffe. Så bra at dere får til det!
Vi fikk med oss en vakker Brahms konsert i kirka. Godt konsertrom!
På kveldstid var det vakkert «nordlys- spill» på kirketaket hver time. Det var rene meditasjonen å stå og se dette.
Gratulerer med flott bygg.

Besøkte mars 2017
Nyttig?
Takk, Bente J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

169 anmeldelser fra vårt fellesskap

Besøkendes rangering
    89
    56
    19
    4
    1
Dato | Rangering
  • Kinesisk (tradisjonell) først
  • Tsjekkisk først
  • Dansk først
  • Nederlandsk først
  • Engelsk først
  • Finsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Polsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Uspesifisert
  • Alle nye på norsk
Norsk først
Nivå Bidragsyter
57 anmeldelser
34 attraksjonsanmeldelser
“Kirkebygg ”
5 av 5 bobler Anmeldt 14 februar 2017 via mobile enheter

En flott kirke som er litt annerledes i positiv mening. Den er helt moderne og helt det motsatte hva man er vant til.

Besøkte februar 2017
Nyttig?
Takk, Franz E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alta, Norge
Nivå Bidragsyter
5 anmeldelser
4 attraksjonsanmeldelser
“Flott konsertarena”
5 av 5 bobler Anmeldt 30 november 2016

Etter å ha vært på gudstjenester med forskjellige innslag av sang må jeg si at de aller beste opplevelsene har vært å høre artister ha sine konserter i dette praktbygget. Flott å kunne ha en sånn kulturarena.

Besøkte november 2016
Nyttig?
Takk, lillej0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tønsberg
Nivå Bidragsyter
7 anmeldelser
“Magisk!”
4 av 5 bobler Anmeldt 29 september 2016

Spennende form og flott å se på fra utsiden.
Inne i selve kirkerommet er det fantastisk å bare stå å se i.
Like etter at vi kom inn i kirkerommet, kom ei ung jente (hun vi betalte en minimal inngangsbillett til) inn i rommet. Hun stiller seg i "tårnet" og synger Pie Jesu med en nydelig, klokkeklar stemme. Helt magisk!
Jeg ser og ser meg rundt om i rommet, mye å ta inn. Fine symbolske detaljer, du kan lese om i hefte man får med seg.

Fra utsiden på kvelden er det også flott å se på kirka. Anbefales varmt!

Besøkte august 2016
Nyttig?
Takk, Lydia K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nivå Bidragsyter
26 anmeldelser
10 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
“Nordlyskatedralen ”
5 av 5 bobler Anmeldt 13 september 2016 via mobile enheter

Fantastisk bygg. Helt magisk. Vakker kirke. Vel verdt et besøk. Det er en kafe der også som selger kaffe og nydelige vafler.

Besøkte september 2016
Nyttig?
Takk, Elisabeth Becks... E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nordlyskatedralen, så også på

 

Har du vært i Nordlyskatedralen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din