Altas mest ikoniske severdigheter.
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Nordlyskatedralen på
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Har vært heldig å besøke denne flotte katedralen ved flere anledninger. Den er et skue midt i sentrum som er vert et besøk.
Lyset inne i katedralen endrer seg etter lysforholdene ute.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Tone Ragnhild R
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Dette er en av de mer mektige religiøse bygningene jeg har opplevd. Rett nok bare fra utsiden. Men den gir meg en god stemning. Anbefaler alle å kjøre innom på veien!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, dorthesKS
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Et fantastisk bygg i enden av gågata i Alta. Fin utenpå og flott inni. Interessant valg av materialer både i interiør og innvendig.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, camillae463
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Det ble mye oppstyr i Ålesund for noen år siden. Bakgrunnen var at besøkende måtte betale 10,- for å besøke Ålesund kirke. Nuvel, i Alta har de videreutviklet dette. Det koster 100,- for par som vil «se inn»

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, 360bergen
Anmeldt 29. januar 2020

Vi reiste til Alta nesten bare for å se dette bygget, og vi ble ikke skuffet! Vi deltok først på en fin gudstjeneste med prosten. Så fikk vi en fantastisk omvisning av kirkevergen. Vi fikk forklaring både på symbolene og bygget, fascinerende! Takk til politikerne i kommunen som prioriterte å bygge et slikt monument.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, Arnhild K