Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott kirkebygg

Nordlyskatedralen er Nordlysbyen Alta sitt landemerke. Katedralen er en moderne katedral som har... les mer

Anmeldt 19. august 2021
BjR1956
,
Ålesund, Norge
Fantastisk arkitektur

Nordlyskatedralen har en fantastisk arkitektur og katedralen er veldig godt integrert i... les mer

Anmeldt 29. juli 2021
994kjetilf
,
Oslo, Norge
Les alle 391 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Alta
fra USD 183,27
Mer informasjon
Anmeldelser (391)
Filtrer anmeldelser
391 resultater
Vurdering fra reisende
202
122
44
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
202
122
44
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 391 anmeldelser
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Har vært heldig å besøke denne flotte katedralen ved flere anledninger. Den er et skue midt i sentrum som er vert et besøk.
Lyset inne i katedralen endrer seg etter lysforholdene ute.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Tone Ragnhild R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Dette er en av de mer mektige religiøse bygningene jeg har opplevd. Rett nok bare fra utsiden. Men den gir meg en god stemning. Anbefaler alle å kjøre innom på veien!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Et fantastisk bygg i enden av gågata i Alta. Fin utenpå og flott inni. Interessant valg av materialer både i interiør og innvendig.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, camillae463
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Det ble mye oppstyr i Ålesund for noen år siden. Bakgrunnen var at besøkende måtte betale 10,- for å besøke Ålesund kirke. Nuvel, i Alta har de videreutviklet dette. Det koster 100,- for par som vil «se inn»

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, 360bergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2020

Vi reiste til Alta nesten bare for å se dette bygget, og vi ble ikke skuffet! Vi deltok først på en fin gudstjeneste med prosten. Så fikk vi en fantastisk omvisning av kirkevergen. Vi fikk forklaring både på symbolene og bygget, fascinerende! Takk til politikerne i kommunen som prioriterte å bygge et slikt monument.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, Arnhild K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser