Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk arkitektur

Nordlyskatedralen har en fantastisk arkitektur og katedralen er veldig godt integrert i... les mer

Anmeldt 29. juli 2021
994kjetilf
,
Oslo, Norge
Fantastisk kirkebygg

Det var bare en opplevelse å komme inn i Nordlyskatedralen i Alta. Ekstriørmessig er dette et... les mer

Anmeldt 23. juni 2021
Terje J
,
Fredrikstad, Norge
via mobile enheter
Les alle 403 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Alta
fra USD 205,64
Mer informasjon
fra USD 153,97
Mer informasjon
fra USD 205,64
Mer informasjon
fra USD 206,67
Mer informasjon
Anmeldelser (403)
Filtrer anmeldelser
403 resultater
Vurdering fra reisende
203
129
46
19
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
203
129
46
19
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 403 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2021

Nordlyskatedralen har en fantastisk arkitektur og katedralen er veldig godt integrert i byplanleggingen med inngang direkte ut i hovedgaten som er gågate. Interiøret i katedralen er laget av kjente og dyktige kunstnere.

Dato for opplevelse: juli 2021
2  Takk, 994kjetilf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2021 via mobile enheter

Det var bare en opplevelse å komme inn i Nordlyskatedralen i Alta. Ekstriørmessig er dette et mesterverk. Presten fra Halden satt i døren og vi fikk en fin orientering om kirken.
Innvendig var det spesielt og vakkert , og ekstra spesielt var gullstigen opp mot himmelen i tårnet.
Tror aldri jeg har sett en så moderne og flott kirke noe sted tidligere

Dato for opplevelse: mai 2021
1  Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. april 2021 via mobile enheter

Nydelig kirke og atmosfære! Dette er en av de flotteste kirkene jeg har vært i.. Absolutt verd ett besøk!

Dato for opplevelse: april 2021
Takk, SilviaKS-78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. januar 2021

Besøkte katedralen for første gang og ble egentlig imponert over designen og utførelsen av selve byggverket. Fikke n god følelse i kroppen av å sitte inne i hovedrommet.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 820steinarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2020 via mobile enheter

Et steinkast fra Scandic Alta ligger denne fantastiske kirken, som har navnet Nordlyskatedralen. På kvelden er den vakkert opplyst! Arkitekturen må være en av de mest spesielle i verden. Korte åpningstider.

Dato for opplevelse: oktober 2020
1  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser